Lasten Festarit

6.8.2017 @ Hesperian puisto, Mannerheimintie 42 00260 Helsinki, Helsinki

Hakemus: 1500 €

Lasten Festareilla luvassa on hauskoja esityksiä, hupia ja toimintaa koko päiväksi. Festarikansaa tanssittavat mm. Emma-voittaja Kikattava Kakkiainen Mc Citykanin kanssa, Ruisku ja Kalle sekä RosKabaree -kierrätyssirkusryhmä. Päälavalla esiintyy myös taikuri! Amfiteatterin lavalla on useita hienoja ja kiinnostavia näytöksiä, esimerkiksi saippuakuplashow ja Superparkin jumppahetki. Tänä vuonna Lasten Festareilla on myös eläinkulkue, joka toteutetaan yhteistyössä Helsinki Puppy Paraden kanssa.

Festareilla on vaikka mitä tehtävää, nähtävää ja koettavaa koko perheelle, kuten erilaisia liikuntaleikkejä, askartelua, kierrätyssoitinpaja, maskotteja ja parkouria. Tänä vuonna tapahtuman teemana ovat yhdessä tekeminen ja ekologisuus.

Järjestämme tapahtumamme jo 11. kerran Hesperian puistossa su 6.8.2017 klo 10.00-16.00, tapahtumamme tavoittaa vuosittain ~10 000 lasta ja vanhempaa, näytteilleasettajina on n. 50 yritystä, yhdistystä ja yhteisöä. Tapahtuma on kävijöille maksuton ja kaikille avoin. Tavoitteenamme on järjestää kesän kivoin päivä - Lasten Festarit on siis positiivista paikallista kaupunkienergiaa parhaimmillaan!

Lasten Festarit järjestetään vuonna 2017 jo 11. kerran ja se on kasvanut muutaman sadan hengen pientapahtumasta jo yli 10 000 kävijää tavoittavaksi lastenkulttuurifestivaaliksi. Jokavuotinen kasvu osoittaa, että tapahtumalle on tarvetta ja että sen laatu vastaa kävijöiden odotuksia.

Lasten Festarit on kokoluokassaan ainoa suuri ilmainen lastenkulttuurifestivaali, jossa on mahdollista kokea suuren luokan elämys, vaikka kukkarossa majailisi Matti. Pääkaupunkiseudulla järjestetään isoja maksullisia lastentapahtumia, kuten Lapsimessut ja Skidit festarit, mutta niistä voi vähävarainen perhe vain haaveilla. Myös maksutonta lastentapahtumavalikoimaa löytyy, mutta Lasten Festarit toteutetaan ammattimaisemmin ja niiden tarjonta on monipuolisempi, kattavampi ja laadukkaampi kuin muilla ilmaistapahtumilla. Lasten Festarit on kesäloman huipennus, josta riittää kerrottavaa kavereille pitkäksi aikaa.

Tapahtuma on arvokas ja tärkeä, koska se tarjoaa kaikille lapsille mahdollisuuden osallistua iloiseen lastenpäivään taustaan (varallisuus, ihonväri, uskonto, seksuaalinen suuntautuminen yms.) katsomatta. Tapahtuman myötä kaupunkikulttuuri ja lastenharrasteet tulevat tutummiksi ja lapset saavat uusia virikkeitä myös myöhempää varten. Tapahtuman vaikutus on siis pidempi kuin vain yhden päivän verran. Tuomme yleisölle esille monipuolisesti eri toimintaa, harrastuksia ja lapsiperheen arkea kulttuurisesti ja liikunnallisesti rikastuttavaa sisältöä. Tuemme myös lastenkulttuurin kehittymistä kaupungissamme tarjoamalla tilaisuuden eri toimijoiden kohtaamiseen.

Kävijäkyselyt osoittavat tapahtuman saaneen positiivista palautetta joka kerta niin yhteistyökumppaneilta, kävijöiltä kuin projektitiimiltäkin. Tapahtuman suosio ja kävijämäärä on kasvanut vuosittain, viime vuosina noin 10 000 osallistujaan. Suosion ja menestyksen taustalla ovat tapahtuman maksuttomuus, monipuolinen ohjelma ja onnistuneet järjestelyt. Tapahtuman yhteistyökumppaneina on yrityksiä ja yhdistyksiä, jotka edustavat lapsille suoraan suunnattuja tuotteita tai palveluita, tai yrityksiä, jotka toimivat markkinointikanavana kuten radioasema. Valitsemme kumppanimme niin, että ne tuovat aidosti antia tapahtumaan pelkän myynnin ja markkinoinnin sijaan.

Lasten Festarit on tärkeä osa pääkaupunkiseudun lastenkulttuuritoimintaa ja pidämme kunnia-asianamme taata sen korkean tason ja tapahtuman kehittymisen jatkossakin.

Twitter

#lastenfestarit

WWW

http://www.lastenfestarit.fi

Jaa

126

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova