Helsinki Pride

27.6. - 3.7.2016 @ Helsinki, ,

Hakemus: 3000 €

Helsinki Pride on Suomen suurin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma. Teemaviikkoa vietetään vuosittain juhannuksen jälkeisellä viikolla.

Helsinki Pride -viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa maanantaista sunnuntaihin ja luvassa on jälleen mm. faktaa ja paneelikeskusteluja, workshoppeja, taidetta, piknikkejä ja tietenkin aamun pikkutunneille asti jatkuvia klubeja!

Viikon näkyvin osuus on lauantain kulkue, joka huipentuu kaikille avoimeen Puistojuhlaan! Puistojuhla järjestetään tänä vuonna Helsingin ytimessä Kansalaistorilla. Puistojuhlassa ohjelmaa on luvassa klo 14-19.

Helsinki Pride hakee Helenin ja Basson stipendiä erityisesti kulkueen ja Puistojuhlan turvallisuuskustannuksien kattamista varten. Turvallisuus on yksi lauantain suurimpia kulueriä, jossa tinkimisen ei ole varaa.

Useilla Euroopan Prideilla Puistojuhla sisältää pääsymaksun, mutta Helsingissä tapahtuma on haluttu pitää edelleen maksuttomana ja näin kaikille avoimena. Kävijämääräkasvun myötä myös kulut ovat kasvaneet. Vielä vuonna 2013 Helsinki Priden lauantaihin osallistui noin 8000 juhlijaa, mutta kahden viime vuoden aikana luku on ollut yli 20 000.

Helsinki Pride on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjänä toimii kansalaisjärjestö HeSeta ry.

Twitter

#helsinkipride

WWW

http://www.helsinkipride.fi

Jaa

1063

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova