Helsinki Samba Carnaval ® 2016

17.6. - 19.6.2016 @ Helsinki, ,

Hakemus: 3000 €

Helsinki Samba Carnaval ® -tapahtuma on tuonut väriä ja iloa Helsingin kaduille jo 25 vuoden ajan ja 18. kesäkuuta on jälleen aika juhlia! Kadut täyttyvät upeista sulista, kimaltelevista paljeteista ja kuumista rumpurytmeistä, kun sadat tanssijat ja soittajat näyttävät parasta osaamistaan kymmenille tuhansille katsojille. Karnevaalit käynnistyvät aamupäivästä Senaatintorilla, jonne sambarekat ympäri Suomen saapuvat purkamaan koko vuoden työn tulokset kaikkien teidän nähtäville. Pääset aitiopaikalta seuraamaan kuinka karnevaalien lavastevaunut rakennetaan täyteen loistoonsa sekä tanssijoiden, soittajien ja huoltojoukkojen säpinää viime hetken valmisteluissa. Iltapäivällä tunnelma tiivistyy rumpujen pärähtäessä käyntiin ja sambakoulujen kulkueet pääsevät matkaan! Ensimmäinen ryhmä starttaa kello 15 Pohjoisesplanadin kautta kohti Aleksanterin kadulla häämöttävää maalia ja kaikkiaan kulkuekilpailu kestää noin kolme tuntia. Tapahtuma on kaikille ilmainen, kaikki vauvasta vaariin ovat tervetulleita nauttimaan trooppisesta tuulahduksesta!

Liityhän ihmeessä Helsinki Samba Carnavalin Facebook -sivuille, josta löydät aina tapahtuman tuoreimmat kuulumiset & kuvat! Tervetuloa keskustelemaan myös torilla ja sambakouluilla kasvokkain, ehkäpä sinäkin olet ensi vuonna mukana kulkueessa tai sen taustajoukoissa? Mukaan mahtuu kaikenikäisiä osaajia kirjanpitäjistä hitsariin ja kaikkea siitä väliltä.
Torilla tavataan, hymyillään ja sambataan!

Tältä näytti meininki viime vuonna: https://www.youtube.com/watch?v=aJw2K-ZK4P0
(Kuvaaja Mikko Tyllinen)

Also in English: http://finland.fi/life-society/samba-in-the-heart-of-the-finnish-summer/

Helsinki Samba Carnaval toteutetaan vapaaehtoisvoimin rakkaudesta sambaan - tanssiin, soittoon ja yhteisöllisyyteen!

Karnevaaleilla on sähköä ilmassa ja energiat kohdillaan! Sambakoulujen tanssijat, soittajat ja taustajoukot Helsingistä Kokkolaan ovat tehneet koko vuoden hurjan määrän töitä, jotta sambakulkue olisi elämys kaikille katsojille. Helsinki Samba Carnaval on yksi suurimmista ilmaistapahtumista Helsingissä, ehkä myös värikkäin kaikista. Tällä apurahalla voimme varmistaa, että samba näkyy ja kuuluu Helsingin katukuvassa jatkossakin!

Haluamme tuoda väriä , hymyjä & hyviä rytmejä kaupunkilaisille - Energiaa!

Twitter

#helsinkisambacarnaval

WWW

http://www.helsinkisambacarnaval.fi

Jaa

5187

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova