JÄLJET - Poimintoja Piispankadulta

2.8. - 19.8.2016 @ Piispankatu, Turku, ,

Hakemus: 3000 €

JÄLJET - Poimintoja Piispankadulta on liikkuva, episodimainen esitys, jossa yleisö viedään teatterin ja nykytanssin keinoin Turun menneisyyteen. Eri aikakaudet sekoittuvat ja limittyvät; historia lävistää itsensä ja liikkuu menneestä nykyisyyteen ja toisin päin.
Turkulaisen kaupunginosan vaiheet ja Suomen historian tapahtumat kietoutuvat todelliseen ja teatterin keinoin luotuun kuvitteelliseen kaupunkiympäristöön. Teemana on eliitin, akatemian opiskelijoiden ja työväestön välillä vallinnut kitka, joka on kuulunut Turun Piispankadun alueen elämään vuosisadat.

“Maanantaina 28.4.1794
Tapasimme sattumalta Ölgrenin ruokapaikassa, ja pelasimme hänen kanssaan biljardia kello neljään. Tässä vaiheessa olisin halunnut mennä luennolle, mutta Ölgren totesi: ”Joutavaa! Tule juomaan lasi olutta”. Ja niin sitä taas mentiin.”

Esityskokemus on ainutlaatuinen ja intiimi. Yleisöä mahtuu mukaan kerrallaan vain kaksikymmentäviisi henkeä. Katsojia kuljetetaan kohtauksesta toiseen, sisä- ja ulkotiloissa Piispankadun varrella.
Liput myydään etukäteen Turun kaupunginteatterin ja Lippupisteen kautta. Esityksessä on säävaraus, mutta pienen tihkusateen takia esitystä ei peruuteta. Näytelmä alkaa Tuomiokirkon pääportaiden edestä.

Esitykset: 2.8., 6.8, 7.8. klo 20.30
9.8., 10.8, 11.8, 12.8, 13.8, 16.8., 17.8, 18.8, 19.8 klo 20

https://www.facebook.com/jaljet2016
http://teatteri.turku.fi/turun-kaupunginteatteri/ohjelmisto/jaljet

Stipendin avulla mahdollistamme näyttävän toteutuksen sekä laadukkaan tuotannon lukuisten liikkuvien osien kasassa pitämistä. Tämä on apurahaproggis, ja työryhmä on vastuussa kaikista tuotantokuluista. Olisi kiva jos työryhmä myös saisi ansaitsemansa kiitoskaronkan työpanoksesta.

Twitter

#jaljet2016

WWW

https://www.facebook.com/jaljet2016

Jaa

71

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova