Kohtaan sut

11.6.2016 @ Turku, ,

Hakemus: 1000 €

Järjestämme Turussa galleriassa tai vaihtoehtoisesti kahvilassa kulttuuripäivän, jolloin kaupunkilaiset saavat tehdä itse taidetta ja tuottaa itselleen ja toisilleen elämyksiä.
Päivän aikana yleisö pääsee osallistumaan ilmaisiin kirjoituspajoihin, teatteripajoihin ja katsomaan pieniä esityksiä tilassa. Tavoitteena on saada turkulaisia taiteilijoita myös tuomaan omia teoksiaan tilaan katseltavaksi. Tapahtuman järjestää Turun Taideakatemian monipuolisesti taiteen saralla toimivat teatteri-ilmaisun ohjaajat. Päivän aikana voi tulla piipahtamaan tilassa tai viettää koko päivän kulttuurin äärellä. Tarjoamme itsetehtyä vegaanista ruokaa ja luomukahvia.

Ihmiset kaipaavat taidetta, käsillä tekemistä ja kohtaamista toistensa kanssa.
Haluamme tarjota päivän, jolloin itsestä saattaa löytyä aivan uusia puolia. Kuinka monesti pääsee kirjoittamaan omia tekstejä ja lukemaan niitä ääneen samana päivänä yleisölle? Tai kokeilemaan teatteriharjotteita? Ei välttämättä kovin usein ellei ole alan harrastaja tai mukana jollain kurssilla. Tämä kulttuuripäivä toivottaa ihmiset kokemaan pieniä, suuria elämyksiä toistensa kanssa - keskellä kaunista Turun kaupunkia.

Twitter

#kohtaansut

Jaa

1

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova