Lahden rantajazz

16.8. - 21.8.2016 @ Niemen satama, Veistämönkatu 8 / Ace Corner, ,

Hakemus: 3000 €

Lahden rantajazz -tapahtuma on luotu kolmen Tapio Junnonen (harrastajamuusikko / tapahtuman vetäjä) Martti Peippo (musiikin taiteellinen johto) Riku Routo (moottoripyörämuseo yrittäjä) kesken. Tapahtuma aika on 16.21.8.2016. Siinä tarjotaan Päijät-Hämäläiselle väelle (Lahden seutu) 5 päivän iltana (16.-20.8.) ammattilaisten tekemää jazzmusiikkia ja päiväohjelmat ovat ilmaisia ke-su. Tällä hetkellä ilman mitään avustuksia otimme riskin toteuttaa jazzviikko Lahteen. (Taustalla ja kokemuksena on Junnonen-Peippo tuottamat Lahden Jazztori viikot 1989-2001.) Pyrimme laadullisesti korkeatasoisen puitejärjestelyin tuottamaan tapahtuman eikä pelkästään eturivimuusikoihin perustuen. "Konserttisalina" toimii puuvilla teltta, johon kaikki viranomaismääräykset täyttävät asia huomioiden saamme väkeä noin 700 kuulijaa Maximissaan / ilta-/päiväkonsertit. Taloudellisesti otamme toki riskin, kun esiintyjien budjetti on lähes 40.000,oo euroa ja kaikkien telttavuokrien, mainostoimistojen, graavikon (meillä on suunniteltu logo) kiinteät kulut ovat 25-30.000,oo euroa. Pyrimme ja toteutammekin tavoitteena kouluttaa nuoria tapahtuman järjestämiseen ottamalla heitä mukaan työhön. E.m. asioilla haemme jatkuvuutta vuosiksi eteenpäin ja Lahden rantajazzeista toivotaan perinnettä Lahteen. Konserttipaikan lähistöllä ei ole asutusta ja vaikkakin musiikki on hyvin kontroloitua ja ammattimaisten äänentoistajien miksaamaa musiikkia niin nykyisellä kaavoitus- ja maankäytöstä ei tule esteitä musiikin tuottamiseksi. Tapahtumapaikka on Vesijärven rannassa Niemen satamassa Ace Cornerin (Riku Routo)tontilla.

Palkkaamme ja työllistämme nuoria.
Tuomme ammattimuusikoiden tekemää musiikkia iltaisin (UMO-Great Helsinki Swing big band-Panu Savolainen, Big Swing feat Minna Lasanen-DDT muutamia mainitakseni) sekä suomalaisille ilmaisia päiväohjelmia joiden yhteinen budjetti on lähes 40.000,oo euroa.
Rakennamme ns. tapahtuman esiintymislavoineen ja joudumme pinnoittamaan teltan pohjaa mm. mitkä aiheuttavat kuluja 25-30.000,oo euroa
Työ vaatii valtavan määrän ponnistelua tunteja laskematta saatikka palkkaa odottamatta.
Koko Etelä-Suomi hyötyy harvoista puhtaista jazz -festivaaleista tänä päivänä ainakin Etelä-Suomessa.

Twitter

#Lähetän #myöhemmin

WWW

http://www.lahdenrantajazz.fi

Jaa

4

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova