Lasten LeikkikadunValtaus

1.9. - 30.9.2016 @ Lahti- Jyväskylä -Tampere, ,

Hakemus: 3000 €

Sisarukset Mikko ja Piia saapuvat isän ja äidin kanssa bussilla kaupunkiin. Torin reunalla he näkevät Pellen soittavan kitaraa skeittilaudan päällä. Lapset lähtevät seuraamaan Skede-Pelleä. Puiston penkillä istuskeleva KaihoPelle tekee lapsista laulun:

"Mikko ja Piiaa kerran, lähti kaupunkiin,
Äiti ja isä oli matkassa, niinkuin kuuluukin.
Isä selaa kännykkää, äiti selittää käsillään.
Lapset lähti juoksemaan, Skede-pellen perään."

Korviin kantautuu lisää musiikkia. Nurkan takana lapset huomaavat, että
kaupungissa on meneillään jotain todella hauskaa.
Kyseessä on Lasten LeikkikadunValtaus.

Siellä kaksivuotias taapero ja monta muuta pientä lasta maalaavat Sirkustirehtöörin kanssa sokeriruokospraymaaleilla värikkäitä kukkasia! Sirkusteltta muuttuu lasten malaamana sateenkaaren väriseksi ja Pelle-Bändi säestää vieressä. Mikko ja Piiakin pääsevät maalaamaan, samoin naapurin mummo! Oho, myös vauvoille on oma taidealueensa!
Kun molemmat olivat maalanneet kolme perhosta, lapset huomaavat hauskan lavastekaupungin johon pääsee leikkimään. Sieltä löytyy iso Lepakko jonka kanssa lapset pääsevät lentämään! Lepakko sekä taitavat pyörätuolitanssijat tempaavat lapset mukaan yhteistanssiin ja Mikko innostuu myös testaamaan pyörätuolia sekä tanssimaan pyörätuolitanssin WorldCup mestarin kanssa.

Isä ja äiti innostuvat puuhista itsekin ja tietenkin ottivat nämä kaikki muistot talteen älylaitteisiinsa.
Aikamoinen päivä oli Mikolla ja Piialla, haluaisitko sinä vastaavan?

Äänestä nyt Lasten LeikkikadunValtaus-tapahtuma omaan kaupunkiisi ja tästä tulee Sinun perheesi tarina!

Lasten LeikkikadunValtaus on iloinen koko perheen tapahtumapäivä joka valtaa kolmen kaupungin kävelykadun tai aukion päiväksi lasten käyttöön riemukkaaan touhun siivittämänä! Supersuosituissa pop up- katutaidepajoissa pääsee testaamaan spraymaalausta lapsille soveltuvin turvallisin maalein sekä käyttämään vapaasti PölinäMikkiä! PumPum tarjoilee katutaiteen lisäksi leikkejä ja tanssia tavalla jota et ole ennen kokenut! Maksuton tapahtuma toteutetaan lapsilähtöisesti, turvallisesti ja vastuullisesti ympäristö huomioiden. Niin lasten vanhemmat kuin ohikulkijatkin osallistetaan mukaan. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä paikallisten toimijoiden ja yritysten kanssa ja sitä on tukemassa mm. kansalaisvaikuttaja Rosa Meriläinen.

Sirkustyyliin tarjolla on tietenkin livemusaa, yllätysesiintyjiä sekä klovneriaa, akrobatiaa ja PumPum-hattaraa!

Nyt ensimmäistä kertaa järjestettävät Lasten LeikkikadunValtaukset toteutetaan syyskuun aikana kolmessa kaupungissa Lahti- Jyväskylä - Tampere.

Marginaalista noussut ammattitaiteilijoiden ja lastenohjaajien muodostama kollektiivi takaa elämyksiä kaikenikäisille tuoden lastenkulttuuriin uuden rennon otteen ja hämmästyttäviä elementtejä! Annetaan yhdessä ääni lapsille, perheille, nuorille, erityisryhmille ja ikäihmisille keskellä kaupunkia, peukuta LeikkikadunValtausta!

Katso lisää Sirkusrakkauspumpum -YouTube kanavalta!
https://www.youtube.com/channel/UC2oCqpT0YVK9tjix306ftSA

sekä nettisivulta http://www.sirkusrakkauspumpum.fi/

Facebook: Sirkusrakkauspumpum ry
Instagram: #sirkusrakkauspumpum

Lasten LeikkikadunValtaus toteutetaan yleisön pyynnöstä. Tampereen Vuoden kulttuuritekona palkittu uudenlainen lastenkulttuurikonsepti SirkusRakkausPumPumilla on viiden vuoden ja yli 170 tapahtuman kokemus festivaaleilta päiväkoteihin! Mm. puistoihin ja kaduille viety toiminta tavoittaa vuosittain noin 15 000 henkilöä ja kannustaa kaikenikäiset toimimaan yhdessä jättäen jälkeensä iloisemman kaupungin!

Twitter

#leikkikadunvaltaus

WWW

http://www.sirkusrakkauspumpum.fi/

Jaa

122

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova