Nostalgiaviikko

21.5. - 28.5.2016 @ Somero, ,

Hakemus: 3000 €

Nostalgiaviikko on somerolainen tapahtumakokonaisuus, joka tarjoaa nostalgisia elämyksiä niin paikallisväestölle kuin matkailijoille. Nostalgiaviikko rakentuu 50- ja 60-lukujen ympärille, ja se näkyy kaikissa yli viidessäkymmenessä tapahtumaviikon tapahtumassa: viikon aikana on luvassa mm. rockia ja rautalankaa, kellohameita ja saumasukkia, vanhoja autoja ja moottoripyöriä sekä poptaidetta ja näyttelyitä... Teema näkyy myös paikallisessa katukuvassa, esim. vaatetuksessa, mainoksissa, liikkeiden näyteikkunoissa.. Koko viikko silkkaa nostalgiaa! Tapahtuma ei suinkaan ole pelkkää historian havinaa ja mammojen muisteloa, luvassa on mieletöntä menoa, varsinkin viikonloppuina: on kauniita pin-up -tyttöjä, jenkkirautoja, rockabillyjä ym. kiinnostavaa.

Mukana Nostalgiaviikon valmisteluissa on tähän mennessä ollut yli 100 toimijaa: erilaisia tapahtumanjärjestäjiä, yhdistyksiä ja järjestöjä, yrityksiä, somerolaisaktiiveja, Someron kaupungin eri toimialat sekä Someron Kulttuuri ry.

Nostalgiaviikosta ei hyödy yksin tai kaksin kukaan, vaan siitä hyötyvät kaikki. Kaikki voittavat, kylällä tapahtuu, asukkailla on tekemistä, matkailijoita saadaan Somerolle ennen sesongin alkua, väki saadaan liikkeelle, porukalla on hyvä mieli, yhdessä tekeminen vahvistaa… Ennen kaikkea Nostalgiaviikko on koonnut yhteen todella suuren joukon toimijoita, jotka tekevät yhteistyötä yhteisen hyvän vuoksi - se jos joku on stipendin arvoinen suoritus! Oletko joskus kuullut että satakunta vapaaehtoista on puhaltanut tällä tavoin yhteen hiileen ja synnyttänyt jotain tällaista?

Twitter

#Nostalgiaviikko

WWW

http://www.somero.fi/nostalgiaa

Jaa

123

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova