Olohuoneklubi

25.8. - 14.12.2016 @ Kulttuuriareena Gloria, Helsinki, ,

Hakemus: 3000 €

Olohuoneklubi on Kulttuuriareena Glorian järjestämä klubisarja, joka keskittyy persoonallisiin artisteihin ja heidän ihon alle pääseviin lauluihinsa. Keväällä menestyksekkäästi debytoinut klubi lunasti nopeasti paikkansa Helsingin klubiskenessä: sekä huhtikuun että toukokuun klubit myivät loppuun jo ennakkoon. Olohuoneklubi sisustetaan sohvin, nojatuolein, matoin ja huonekasvein, ja yleisö pääsee tavanomaista lähemmäs artistia. Illat järjestetään kerran kuussa keskiviikkoiltaisin klo 19–24 ja jokaisena Olkkari–iltana esiintyy kolme artistia, väliaikavieraita sekä yllätyspääesiintyjä, jota ei paljasteta etukäteen. Kevään yllätyspääesiintyjiä olivat Pariisin Kevät uransa kolmannella soolokeikalla, Egotrippi harvinaisella akustisella keikalla, Mirel Wagner ja Scandinavian Music Group. Olohuoneklubi tekee yhteistyötä mm. Soundi–lehden, Design District Helsingin, eri design– ja antiikkiliikkeiden, taidegallerioiden ja –museoiden sekä tunnettujen graafikoiden kanssa.

Tavoitteenamme on tarjota laadukkaasti kuratoituja iltoja ja ainutkertaisia elämyksiä mahdollisimman edullisesti, pitää tunnelma mahdollisimman intiiminä ja yllättää yleisö perinpohjaisesti pääesiintyjillämme. Syksyn artisteista yli puolet on jo varmistettu: osa on tauolla, osa soittaa yksinomaan Olohuoneklubia varten räätälöidyn keikan (tavallista riisutummin tai vierailijoiden kanssa). Ohjelmistossa tullaan näkemään myös muita taidemuotoja runoudesta lyhytelokuviin.

Olemme aikeissa järjestää yleisölle ilmaisen Olohuoneklubin Taiteiden yönä 25. elokuuta, ja eräs tauolla oleva artisti on jo suostunut sen yllätyspääesiintyjäksi. Helenin tapahtumastipendi olisi merkittävä apu illan järjestämisessä. Helenin tuella voisimme lisäksi viedä ainutlaatuista konseptiamme uudelle tasolle, pitää syksyn klubien lipun hinnan alhaalla ohjelmiston laadusta tinkimättä sekä yhtenäistää klubin visuaalista ilmettä.

”Olohuoneklubit ovat kulttuuritekoja ja minifestivaaleja: neljä täysipituista keikkaa yhden normaalikeikan lipun hinnalla ja musiikki top notch -luokkaa. Tätä klubia tehdään totisesti rakkaudesta musiikkiin.”
– Manna, laulaja-lauluntekijä

Twitter

#olohuoneklubi

WWW

http://www.facebook.com/olohuoneklubi

Jaa

589

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova