Spring Fever

6.5. - 3.6.2016 @ Botta, ,

Hakemus: 3000 €

Spring Fever on kevään mittaan järjestettävä tanssiklubi ja kick-off kesään. Illat esittelevät ainakin kolmen eri genren musiikkia jazzista räppiin.

"RAP"
6.5
D.R.E.A.M
Super Janne
Mouvment

"JAZZ"
3.6
Buba WII AA
Mikko Sarvanne Hip Company
Mouvment


Haemme stipendiä järjestämillemme klubi-illoille. Spring Fever on hyvän ja lungin fiiliksen perikuva. Teemana on hyvä musa, safka ja frendit fiilistelemässä kesän alkua. Haaveenamme onkin jatkaa klubi-iltoja eri genrejen muodossa.
Tällä hetkellä iltoja on yksi takana ja saimme muusikoille sovitut liksat maksettua. Olisi kuitenkin ideaalia, että saataisiin myös kovasti työskentelevälle tuotannon jengille palkkaa. Tapahtumaa järjestää kulttuurialalla tavalla tai toisella työskentelevä frendiporukka puhtaasta rakkaudesta musiikkiin ja bailaamiseen.

Tuottajien palkkojen lisäksi edessä on myös suurin haasteemme; kesäkuussa klubilla esiintyy kaksi kovassa nosteessa olevaa jazz-bändiä: Buba WII AA ja Mikko Sarvanne Hip Company. Toinen bändeistä on Big Band joka esiintyy 13 hengen kokoonpanolla. Tämä tarkoittaa myös 13 hengelle palkkaa. Meille järjestäjille on tärkeää saada kaikille esiintyjille vähintään liiton mukainen palkkio työstään ja kyseinen ilta onkin siis kova paikka, jonne pienikin saatu tuki on kullan arvoista.

Toivottavasti kiinnostuitte proggiksesta!
Kevät rinnassa terkut,
Spring Feverin jengi

Twitter

#springfeverclub

WWW

https://www.facebook.com/springfeverclub/?fref=ts

Jaa

201

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova