Summer Jazz Club 2016

24.5. - 16.8.2016 @ Poppari, Jyväskylä, ,

Hakemus: 1000 €

Summer Jazz Club saapuu jälleen Jyväskylän kesään!

Nyt kolmatta kertaa järjestettävä Summer Jazz Club tuo toukokuusta elokuuhun kuukausittain kaksi nuorta, tuoretta ja mielenkiintoista jazzbändiä Jyväskylän Poppariin. Klubit tarjoavat paikallisille- ja muualta tuleville muusikoille tilaisuuden paitsi päästä keikalle ottamatta omaa taloudellista riskiä, myös mahdollisuuden verkostoitua keskenään, sekä tietysti Keski-Suomalaiselle jazzyleisölle mahdollisuuden nähdä maan kiinnostavimpia nuoria muusikoita kohtuulliseen hintaan! Summer Jazz Club ei tavoittele voittoa, vaan kaikki tuotot ja apurahat (mahdollinen Kaupunkienergiaa-stipendi mukaanlukien) käytetään välttämättömien kulujen jälkeen suoraan klubeilla esiintyvien bändien palkkioihin.

Summer Jazz Club luo- ja ylläpitää jazzkulttuuria niin paikallisesti Jyväskylässä, kuin myös osaltaan valtakunnallisesti koko Suomessa. Ennen kaikkea klubit antavat elämyksiä niin yleisölle kuin esiintyjille; niillä korkea taiteellinen taso yhdistyy rentoon ilmapiiriin ja ympäristöön sekä hauskanpitoon! Tänä vuonna Summer Jazz Clubin keikkapäivät ovat 24.5., 21.6., 19.7., sekä 16.8. Klubeilla sekoittuvat nuoruuden into ja kokemuksen ääni, kun muusikot eri puolilta Suomea saapuvat Jyväskylään esittämään omaa musiikkiaan Popparin yleisölle. Ensimmäisellä klubilla toukokuussa Kae-nuu maalaa pohjoisempaa mielenmaisemaa, kun taas sille kontrastina kansainvälisiä tuulahduksia tuo kokeneen pianisti Alexi Tuomarilan yhdessä nuoren komppiparin kanssa muodostama Alexi Tuomarila Lithium. Seuraa tulevien klubien ohjelmapäivityksiä netissä!

www.facebook.com/summerjazzclub
www.ravintopoppari.fi

Keikat alkavat kello 21.00, liput 8/5 euroa.
Summer Jazz Clubin toiminta on Musiikin Edistämissäätiön tukemaa.

Lisätiedot:
Antti Lähdesmäki
050 3020697
antti.lahdesmaki@metropolia.fi

Summer Jazz Club on yksi niistä toimijoista, jotka liikkuvat vapaaehtoistoiminnan ja ammattimaisen tapahtumajärjestämisen välimaastossa; tavoitteena on vapaaehtoisvoimin ja apurahoin järjestää nuorille, nouseville bändeille tilaisuuksia esittää omaa musiikkiaan ja laajentaa kuulijakuntaansa sekä tarjota muusikoille ammattimaiset työskentelyolosuhteet sekä asianmukainen korvaus taiteestaan. Tykkäämällä tuet klubeilla esiintyviä bändejä sekä suomalaista musiikkia ja taidetta!

Twitter

#summerjazzclub

WWW

https://www.facebook.com/summerjazzclub

Jaa

347

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova