THE LAND OF THE MIDNIGHT FUN

30.6. - 2.7.2016 @ Savoy-teatteri, Kasarminkatu 46-48, Helsinki, ,

Hakemus: 3000 €

Pohjoismaiden ainoa homoteatteri Helsingin Gayteatteri HGT, Helsingin gaykuoro Out ’n Loud ja H.O.T. ry –liikuntaryhmä tekevät säihkyvän aluevaltauksen toteuttamalla yhteisen teatteriproduktion, Suomen ensimmäisen varta vasten kirjoitetun ja sävelletyn koko illan homomusikaalin The Land of the Midnight Fun. Musikaali esitetään 30.6 - 2.7.2016 Savoy-teatterissa Helsingissä samaan aikaan kuin kaupungissa juhlitaan Helsinki Pride –viikkoa ja järjestetään suurin eurooppalainen urheilutapahtuma EuroGames2016. Tätä absurdia ja räiskyvää esitystä ei kertakaikkiaan voi missata!

Teoksen toteuttava n. 50 henkilön suuruinen työryhmä koostuu sekä harrastajista että ammattilaisista. Musikaalin ohjaa kulttuurin vahva moniottelija Cris af Enehielm ja koreografian tansseihin on tehnyt pitkän linjan koreografi Tuomo Railo.

"The Land of the Midnight Fun" on tarina Suomen kesästä, sateenkaaren väreissä hehkuvasta, kansainvälisestä matkaseurueesta juhannuksen yöttömässä yössä, rakkaudesta ja suomalaisesta pähkähulluudesta. Esityksen käyttökieli on englanti ja suomi. Mukana esityksessä näyttelijöiden ja laulajien lisäksi on myös 6-henkinen showbändi Mehumaija sekä tanko- ja liinatanssijoita ja ilma-akrobaatteja.

Helsingin Gayteatteri HGT ry - Helsingfors Gayteater HGT rf on perustettu syksyllä 2007. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea seksuaalivähemmistöjen teatteritoimintaa ja edistää yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa teatteritaiteen keinoin. Yhdistys tekee tunnetuksi homotaiteilijoiden tuotantoa. HGT:llä ei vielä ole pysyvää teatteritilaa, vaan esityspaikka valitaan projektikohtaisesti. HGT valmistaa 2-3 ensi-iltaa vuodessa. Vakituista henkilökuntaa yhdistyksellä ei ole. Jäseniä 7-vuotiaalla teatterilla on noin kolmekymmentä. Helsingin Gayteatteri on harrastajapohjainen teatteri, joka on vakiinnuttanut asemansa merkittävänä suomalaisen homoyhteisön identiteettiä rakentavana tekijänä.

Twitter

#midnightfun

WWW

http://www.gayteatteri.info

Jaa

5432

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova