Tradenologia

13.10. - 14.10.2016 @ Helsinki, ,

Hakemus: 3000 €

Tradenologia on iloinen tapahtuma, joka kerää yhteen tradenomiopiskelijat eri puolilta Suomea juhlimaan ja tutustumaan toisiinsa. Tapahtuma järjestään 13.–14.10.2016 ja teemana tapahtumassa on aikamatka. Tradenologia on kuitenkin myös poikkitieteellinen tapahtuma ja mukaan tulee osallistumaan niin nykyisiä, kuin jo valmistuneitakin opiskelijoita eri koulutusaloilta. Tapahtuman järjestää Tradenomiopiskelijat Metropolian Bisnes Intellektuaalit Trombi ry.

Tradenologiassa matkataan ajan halki kahtena eri päivänä, jolloin molempina päivinä suoritetaan erilaisia rasteja, jotka haastavat osallistujia niin henkisesti, kuin fyysisestikin. Molemmat päivät sisältävät myös huikeat iltabileet, joista ei meininkiä puutu!

Tradenologia on iloinen ja positiivista energiaa luova tapahtuma, jonka tarkoituksena on saada opiskelijat eri puolilta Suomea pitämään hauskaa ja verkostoitumaan. Stipendiä haemme, että voisimme saada mahdollisimman päräyttävän tapahtuman aikaiseksi, jonka kautta pystyisimme luomaan hyvää meininkiä ja positiivista mielikuvaa niin tapahtumalle, Helsingin Kaupungille, Tradenomi-identiteetille, kuin myös Helenille.

Twitter

#nähääsiel #Tradenologia2016

WWW

http://www.tradenologia.net/

Jaa

289

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova