Nauti Helsingin kesäkohteista

Kestävän energian kesään kuuluvat Allas Sea Pool, Helsinki Biennaali, 3 Kaveria ja GreenMobility, joille Helen tarjoaa kestävän energian ratkaisuja.

Kestävän kesän kumppanit

Allas Sea Pool 

Allas Sea Pool on helsinkiläinen merikylpylä ja kaupunkikulttuurin keidas, jossa voi nauttia hyvällä omatunnolla hiilineutraalista kylpemisestä. Yksi Allas Sea Poolin tärkeimmistä arvoista on vastuullinen energiankäyttö, josta Helenin uusiutuvan energian ratkaisut pitävät huolta.

Altaan lämmitys on hoidettu päästöttömästi Helenin Kiertolämmöllä, minkä lisäksi käytössä on vesisähkö, aurinkopaneelit sekä hiilineutraali kaukojäähdytys.

Helsinki Biennaali

Helsinki Biennaali on Helsingin taidemuseon (HAM) järjestämä kansainvälinen nykytaidetapahtuma, joka järjestetään ensimmäisen kerran Vallisaaressa kesällä 2021. Taiteeseen yhdistyvät vastuullisuus ja luonnon ekologisen kestävyyden säilyttäminen, jotka kuuluvat Biennaalin keskeisiin arvoihin.

Helenin ja Helsinki Biennaalin yhteistyö mahdollistaa kestävän energian hyödyntämisen taiteessa, sillä Vallisaaressa oleva Tadashi Kawamatan teos, Vallisaaren majakka, valaisee ympäristöään Helenin uusiutuvalla aurinkoenergialla.

3 Kaveria

3 Kaveria on kotimainen jäätelötehdas, jonka tärkein periaate on tehdä jäätelöä luonnollisesti ja paremmin, ilman oikoteitä. 3 Kaverin päivittäisessä toiminnassa korostuu vastuullisuus, jota myös Helenin kanssa solmittu yhteistyö tukee vahvasti.

Jäätelötehdas toimii Helenin uusiutuvilla energianlähteillä tuotetulla sähköllä ja lämmitetään Helenin päästöttömällä kiertolämmöllä. Näiden lisäksi tehtaan katolle rakennetaan Helenin aurinkopaneelit kesällä 2021.

GreenMobility

GreenMobility tarjoaa päästöttömän auton käytön Helsingin alueella liikkuville ilman auton omistamisesta aiheutuvaa vaivaa ja kustannuksia.

Helen ja GreenMobility mahdollistavat yhdessä yhteiskäyttöautoilun sähköautoilla ekologisella ja kestävällä tavalla. Sähköautot ladataan Helenin julkisen verkoston latauspisteillä tuulisähköllä, joka on 100% uusiutuvaa.