Lämmityssähkö kahdeksi vuodeksi

Nyt huipputarjous ennakkotilaajalle. Sopimuksesi alkaa aikaisintaan kuukauden päästä tilaushetkestä. Jos muutat, voi sopimus alkaa välittömästi.

Lämmityssähkö on fiksu valinta sähkölämmittäjälle, koska yösähkön hinta on poikkeuksellisen edullinen. Sähkön myyntihinta sovitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan ja se pysyy samana koko sopimusajan, vaikka sähkön markkinahinta muuttuisi.

5,48
c/kWh, päivä (7-22)
4,48
c/kWh, yö (22-7)
  • Kahden vuoden määräaikainen sopimus
  • 1. vuoden perusmaksu on 0 €/kk, 2. vuoden perusmaksu on 3,99 €/kk
  • Päiväsähkön hinta on voimassa ma-su klo 7-22. Yöajan hinta on voimassa muina aikoina
  • Sähkötapaturmavakuutus koko perheellesi sisältyy hintaan.
  • 100 % CO2-vapaata sähköä*

Tilaa Lämmityssähkö heti

Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä.

1. Kuka olet?

(PPKKVV-123A)
(esim. +358 40 1234 567)

2. Minne haluat sähkön?

(esim. Kampinkuja 2 A 2)

3. Sopimuksen tarkennukset

4. Milloin haluat sopimuksen alkavan?

Myyjänvaihdossa aikaisintaan 30 päivän päästä.

5. Laskutus

6. Tutustu ehtoihin

Miksi Helen?

Helen tarjoaa helpompaa ja mutkattomampaa arkea yli 500 000 asiakkaalle Suomessa. Sähkön, lämmön ja jäähdytyksen lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen.

Kehitämme fiksumpaa hiilineutraalia energiajärjestelmää, jonka avulla jokainen voi tuottaa, käyttää ja säästää energiaa ympäristöä kunnioittaen. Tavoitteemme on saavuttaa energiantuotannossamme sataprosenttinen hiilineutraalius 2035. Saat Helenistä sähköä luotettavasti ja aina edulliseen hintaan.

 

* Sähkön alkuperä

Sopimus on CO2-vapaasti tuotettua sähköä. CO2-vapaa tarkoittaa, ettei sähköntuotannossa ole käytetty fossiilisia polttoaineita. Hiilidioksidipäästöjä on minimimäärä. Helenin myymän CO2-vapaan sähkön alkuperä on ydinvoimaa ja voi sisältää myös uusiutuvia energialähteitä. Näiden osuudet voivat vaihdella.

Helenin asiakkailleen vuonna 2019 myymä sähkö jakaantui eri energialähteiden kesken seuraavasti: uusiutuvat 37 %, fossiiliset 24 % ja ydinvoima 39 %.