Suomisähkö kahdeksi vuodeksi

Nyt ennakkotilaajalle mahtava etu! Saat edullista sähköä (4,39 c/kWh) ja säästät heti 36 €. Sopimuksesi alkaa aikaisintaan kuukauden päästä tilaushetkestä. Jos muutat, voi sopimus alkaa jo aiemmin, kuitenkin aikaisintaan 3 arkipäivän kuluttua tilauksesta.

Suomisähkö on fiksu valinta. Sähkön myyntihinta sovitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Se pysyy samana koko sopimusajan, vaikka sähkön markkinahinta muuttuisi.

4,39
c/kWh
  • 100 % vesivoimalla tuotettua sähköä
  • Kahden vuoden määräaikainen sopimus
  • Sähkötapaturmavakuutus koko perheellesi sisältyy hintaan
  • Saat ensimmäisen vuoden ilman perusmaksua, toisen vuoden perusmaksu on 3,00 €/kk
  • Luotettavaa ja vastuullista palvelua - Helen on tutkitusti energiayhtiöiden vastuullisin brändi vuonna 2017 *

Tilaa Suomisähkö heti

1. Kuka olet?

(PPKKVV-123A)
(esim. +358 40 1234 567)

2. Minne haluat sähkön?

3. Sopimuksen tarkennukset

4. Milloin haluat sopimuksen alkavan?

Myyjänvaihdossa 31 päivää seuraavasta arkipäivästä.

5. Laskutus

Valitettavasti e-lasku ei ole tällä hetkellä valittavissa OP:n asiakkaille sähkötilauksen yhteydessä. Voit kuitenkin tilata e-laskun verkkopankissasi näillä ohjeilla.
Valitettavasti e-lasku ei ole tällä hetkellä valittavissa Aktian asiakkaille sähkötilauksen yhteydessä. Voit kuitenkin tilata e-laskun verkkopankissasi näillä ohjeilla.

6. Tutustu ehtoihin

Miksi Helen?

Olemme yksi Suomen suurimmista sähköä ja uusia energiaratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Meillä on lähes 400 000 asiakasta joka puolella Suomea ja tuotantomme on palkittu maailman parhaana kaupunkienergiaratkaisuna. Saat meiltä sähköä luotettavasti ja aina edulliseen hintaan. Tilaa sinäkin!

Sähkön alkuperä

Sopimus on alkuperätakuin varmennettua, vesivoimalla tuotettua sähköä. Helen Oy:n asiakkailleen vuonna 2016 myymä sähkö jakaantui eri energialähteiden kesken seuraavasti: uusiutuvat 25 %, fossiiliset 33 % ja ydinvoima 42 %.

* energiayhtiöiden vastuullisin brändi 

Suomalaiset pitävät Heleniä energiayhtiöiden vastuullisimpana brändinä, selvisi Pohjoismaiden laajimmassa tutkimuksessa, jossa selvitetään kansalaisten näkemyksiä tunnettujen yritysten vastuullisuudesta. Lue lisää!