Suomisähkö kahdeksi vuodeksi

Nyt ennakkotilaajalle mahtava etu! Saat edullista sähköä (5,79 c/kWh) ja säästät heti 36 €. Sopimuksesi alkaa aikaisintaan kuukauden päästä tilaushetkestä. Jos muutat, voi sopimus alkaa jo aiemmin, kuitenkin aikaisintaan 3 arkipäivän kuluttua tilauksesta.

Suomisähkö on fiksu valinta. Sähkön myyntihinta sovitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Se pysyy samana koko sopimusajan, vaikka sähkön markkinahinta muuttuisi.

5,79
c/kWh
  • 100 % CO2-vapaata sähköä*
  • Kahden vuoden määräaikainen sopimus
  • Sähkötapaturmavakuutus koko perheellesi sisältyy hintaan
  • Saat ensimmäisen vuoden ilman perusmaksua, toisen vuoden perusmaksu on 3,00 €/kk
  • Helen on energiayhtiöiden vastuullisin brändi 2017 ja 2018 **

Tilaa Suomisähkö heti

1. Kuka olet?

(PPKKVV-123A)
(esim. +358 40 1234 567)

2. Minne haluat sähkön?

(esim. Kampinkuja 2 A 2)

3. Sopimuksen tarkennukset

4. Milloin haluat sopimuksen alkavan?

Myyjänvaihdossa 31 päivää seuraavasta arkipäivästä.

5. Laskutus

6. Tutustu ehtoihin

Miksi Helen?

Olemme yksi Suomen suurimmista sähköä ja uusia energiaratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Meillä on yli 450 000 asiakasta joka puolella Suomea ja tuotantomme on palkittu maailman parhaana kaupunkienergiaratkaisuna. Saat meiltä sähköä luotettavasti ja aina edulliseen hintaan. Tilaa sinäkin!

* MITÄ CO2-VAPAA TARKOITTAA?

CO2-vapaa tarkoittaa, ettei sähköntuotannossa ole käytetty fossiilisia polttoaineita. Hiilidioksidipäästöjä on minimimäärä. Helenin myymän CO2-vapaan sähkön alkuperä on ydinvoimaa ja voi sisältää myös uusiutuvia energialähteitä. Näiden osuudet voivat vaihdella.

** Vastuullisin brändi 

Suomalaiset pitävät Heleniä energiayhtiöiden vastuullisimpana brändinä jo toista vuotta peräkkäin, selvisi Pohjoismaiden laajimmassa tutkimuksessa, jossa selvitetään kansalaisten näkemyksiä tunnettujen yritysten vastuullisuudesta. Lue lisää!