Suomisähkö kahdeksi vuodeksi

Suomisähkö on fiksu valinta. Sähkön myyntihinta sovitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Se pysyy samana koko sopimusajan, vaikka sähkön markkinahinta muuttuisi.

5,64
c/kWh
  • 100 % vesivoimalla tuotettua sähköä
  • Kahden vuoden määräaikainen sopimus
  • Sähkötapaturmavakuutus koko perheellesi sisältyy hintaan
  • Säästät heti 36 €. Saat ensimmäisen vuoden ilman perusmaksua, toisen vuoden perusmaksu on 3,00 €/kk
  • Helen on energiayhtiöiden vastuullisin brändi 2017 ja 2018 *

Tilaa Suomisähkö heti

1. Kuka olet?

(PPKKVV-123A)
(esim. +358 40 1234 567)

2. Minne haluat sähkön?

(esim. Kampinkuja 2 A 2)

3. Sopimuksen tarkennukset

4. Milloin haluat sopimuksen alkavan?

Myyjänvaihdossa 17 päivää seuraavasta arkipäivästä.

5. Laskutus

Valitettavasti e-lasku ei ole tällä hetkellä valittavissa OP:n asiakkaille sähkötilauksen yhteydessä. Voit kuitenkin tilata e-laskun verkkopankissasi näillä ohjeilla.
Valitettavasti e-lasku ei ole tällä hetkellä valittavissa Aktian asiakkaille sähkötilauksen yhteydessä. Voit kuitenkin tilata e-laskun verkkopankissasi näillä ohjeilla.

6. Tutustu ehtoihin

Miksi Helen?

Olemme yksi Suomen suurimmista sähköä ja uusia energiaratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Meillä on yli 400 000 asiakasta joka puolella Suomea ja tuotantomme on palkittu maailman parhaana kaupunkienergiaratkaisuna. Saat meiltä sähköä luotettavasti ja aina edulliseen hintaan. Tilaa sinäkin!

Sähkön alkuperä

Sopimus on alkuperätakuin varmennettua, vesivoimalla tuotettua sähköä. Helen Oy:n asiakkailleen vuonna 2017 myymä sähkö jakaantui eri energialähteiden kesken seuraavasti: uusiutuvat 32 %, fossiiliset 31 % ja ydinvoima 37 %.

* Vastuullisin brändi 

Suomalaiset pitävät Heleniä energiayhtiöiden vastuullisimpana brändinä jo toista vuotta peräkkäin, selvisi Pohjoismaiden laajimmassa tutkimuksessa, jossa selvitetään kansalaisten näkemyksiä tunnettujen yritysten vastuullisuudesta. Lue lisää!