Ohjeet Facebook-kirjautumiseen

Asiointipalveluihimme kirjautuminen sujuu kätevästi Facebookin kautta, kun Facebook-kirjautuminen on kerran aktivoitu. Tältä sivulta löydät ohjeet Facebook-kirjautumisen aktivointiin ja sen poistamiseen.

Facebook-kirjautumisen aktivointi

  • Ottaaksesi Facebook-kirjautumisen käyttöön Helenin asiointipalveluissa, sinun tulee olla rekisteröitynyt Helenin asiointipalvelujen käyttäjäksi.
  • Facebook-kirjautumisen aktivointi ja myöhemmin asiointipalveluihin kirjautuminen sujuu helpoiten, kun olet kirjautunut valmiiksi Facebookiin verkkoselaimen toisella välilehdellä.
  • Siirry Facebook-kirjautumisen aktivointiin klikkaamalla asiointipalvelun kirjautumissivulla olevaa sinistä Facebook-painiketta. Jatkossa kirjautuminen onnistuu samasta painikkeesta.

1. Aloita Facebookin ja Helenin asiointipalveluihin kirjautumisen yhdistäminen kilikkaamalla sinistä "Jatka nimellä (oma nimesi)" -painiketta.

2. Syötä seuraavaksi Helenin asiointipalveluihin rekisteröitymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite ja salasana. Klikkaa sen jälkeen "Kirjaudu"-painiketta.

Valmis! Facebook-kirjautuminen on nyt aktivoitu ja sinut ohjataan asiointipalvelujen etusivulle.

Seuraavilla kerroilla pääset asiointipalveluihin Facebook-kirjautumisen kautta asiointipalvelujen kirjautumissivun sinistä Facebook-painiketta klikkaamalla.

Facebook-kirjautumisen poistaminen

Voit poistaa luomasi yhteyden Facebook-tilisi ja Helenin asiointipalveluiden väliltä Facebookin asetuksista.

  1. Kirjaudu Facebookiin.
  2. Valitse yläpalkin oikeassa reunassa olevasta pienestä nuolesta avautuvasta valikosta kohta "Asetukset".
  3. Valise sivun vasemmassa laidassa olevasta listasta kohta "Sovellukset ja sivustot".
  4. Valitse "Aktiiviset sovellukset ja sivustot" -otsikon alta Helen ja klikkaa sinistä "Poista"-painiketta.
  5. Vahvista yhteyden poistaminen.

Jaa: