Kotona liian kuuma?

Jäähdytys tekee kodistasi miellyttävän viileän jopa kuumimmalla helteellä. Helenin tarjoama jäähdytys on huomaamaton, lisää asumismukavuutta ja on hiilineutraalisti tuotettu.

Kysy lisätietoja

Hiilineutraalia jäähdytystä omaan kotiin

Raikkaan viileä sisäilma ei ole vain hotellien, kauppakeskusten ja toimistojen etuoikeus – jäähdytys on saatavilla taloyhtiöihin joka puolelle Helsinkiä.

Jäähdytetyssä kodissa on helppo hengittää, uni maistuu paremmin ja mieli pysyy rauhallisena, vaikka ulkona lämpötila keikkuisi hellelukemissa päivästä toiseen.

Hiljainen ja helppokäyttöinen jäähdytys parantaa asuinmukavuutta huomaamattomasti ja tehokkaasti.

Ota Helenin jäähdytykseen liittyminen esille taloyhtiösi yhtiökokouksessa tai pyydä asiantuntijaamme kertomaan lisää!

Nukkuva lapsi ja univalo

”Laitamme makuuhuoneen viilentymään yleensä joskus kahdeksan tai yhdeksän maissa illalla, niin huone viilenee sopivasti ennen nukkumaanmenoa. Yöllä automaattiasetus toimii hyvin, eikä laitteen käynnistymiseen edes herää.” - Jäähdytetyn kodin asukas

Kohti täydellistä asumismukavuutta

Lataa tästä ilmainen esite, tutustu jäähdytykseen tarkemmin ja ota asia puheeksi taloyhtiössäsi.

Lataa nyt

Paras jäähdytysratkaisu helsinkiläiseen kotiin

Uskallamme väittää, että Helenin jäähdytys on paras tapa tuottaa viileät ja mukavat asuinolosuhteet Helsingissä.

Neljä hyvää syytä valita Helenin jäähdytys:

  1. Täydellinen asuinmukavuus: Helenin hiljainen ja tehokas jäähdytys takaa täydellisen asuinmukavuuden kaikissa olosuhteissa. Sopiva lämpötila parantaa myös huoneiston ilmanlaatua.
  2. Ympäristö kiittää: Helenin jäähdytys on energiatehokasta ja ympäristöystävällistä. Hyödynnämme pääasiassa energialähteitä, jotka menisivät muuten hukkaan. Kaikki Helenin jäähdytys on hiilineutraalia.
  3. Helppo ja luotettava: Helenin jäähdytys on helppo sekä asukkaille että taloyhtiölle. Helenin jäähdytys on myös erittäin toimitusvarma ja lähes kokonaan huoltovapaa.
  4. Nostaa kiinteistön arvoa: Jäähdytyksen kustannukset ovat helposti ennakoitavissa koko elinkaaren ajan. Lisäksi kiinteistön arvo kasvaa jäähdytykseen liittymisen myötä.

Jäähdytys sopii niin vanhoihin kuin uusiin kiinteistöihin. Vanhoihin taloyhtiöihin jäähdytys kannattaa tehdä putkiremontin yhteydessä, ja uutta rakennettaessa jäähdytys kannattaa ottaa huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

"Ajatus kaukojäähdytyksestä otettiin täällä ilolla vastaan. Meillä on vanha painovoimalla toimiva ilmanvaihto, joten kun talo lämpiää, se pysyy lämpimänä pitkään. Rakennuksessa on myös monia asuntoja, joita ei saa tuuletettua talon läpi." - Jäähdytyksen valinneen taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja

Usein kysyttyä jäähdytyksestä

Voit vaihtaa kysymystä nuolinäppäimillä ja avata ja sulkea vastauksen välilyönnillä.