Lämpöä yrityksille ja taloyhtiöille

Huoletonta lämpöä yrityksille

Kaukolämpö on yritykselle pitkäaikainen ja vakaa sijoitus. Olemme jatkuvasti mukana varmistamassa, että kaikki toimii kuten pitää. 

 • Yritykset
 • Rakennuttajat
 • Arkkitehdit
 • LVI
 • Urakoitsijat
 • Taloyhtiöt ja isännöitsijät
Icon Icon Yritykset

Yrityksesi tarpeisiin sopiva lämmitysratkaisu

Kaukolämpö on ylivertainen, huoleton ja energiatehokas lämmitysratkaisu vaativammallekin toimisto- ja liikekiinteistölle.

Tarjoamme myös uusiutuvilla energianlähteillä tuotettua uusiutuvaa kaukolämpöä

Kaukolämpömme on maailmallakin useaan kertaan palkittu. Palvelemme asiakkaitamme pitkällä energia-alan kokemuksella tarjoten aina tehokkaimpia ratkaisuja. Modernin teknologian ohella tärkeimmässä roolissa ovat osaavat asiantuntijamme sekä laaja kumppaniverkostomme, joiden avulla varmistamme kaukolämmön sujuvan toimituksen asiakkaidemme kiinteistöihin.

Ota meihin yhteyttä

Icon Icon Rakennuttajat

Energiaratkaisut asiakkaan toiveiden mukaan

Energiakumppanina löydämme sopivimmat ratkaisut yrityksenne kaikkiin energiatarpeisiin. Laitamme asiat kuntoon niin lämmityksen, sähkön kuin jäähdytyksen osalta.

Palveluumme sisältyy Helenin ammattilaisten konsultaatio budjettiarvoineen, joten olethan meihin yhteydessä jo hankevaiheessa. Näin pystymme varmistamaan kaukolämmön saatavuuden ja kiinteistölle parhaan mahdollisen toteutustavan. Kun suunnitelmat ovat kunnossa, lähetämme sopimuksen allekirjoitettavaksi.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kiinteistön lämmittämistä koskeviin kysymyksiin.

Ota meihin yhteyttä

Icon Icon Arkkitehdit

Tukea ja ymmärrystä suunnitteluun

Kaukolämpö on ekologisesti järkevin ratkaisu tiiviisti rakennetuilla asuinalueilla. Panostamalla hankevaiheen suunnitteluun, säästetään asiakkaan rahoja ja vältetään aikataululliset yllätykset.

Konsultoimme mielellämme suunnitelmia ja lämmönjakohuoneen sijaintia jo hanke- tai  rakennuslupavaiheessa. Tutustu arkkitehtipiirrustuksiin liittyvään ohjeistukseemme. Toimita meille piirrustukset dokumenttien latauspalvelun kautta.

Icon Icon LVI

Lämmittämisen ammattilaiset apunasi

Varmistamme kaukolämmön liitoskohdan ja laitteiden mitoituksen tarkistamalla kaikki suunnitelmat etukäteen. Meiltä saat myös karttaotteen. 

Sovellamme alan yleisiä määräyksiä ja ohjeita sekä tarjoamme esimerkkikytkentöjä. Tutustu LVI- suunnitelmiin liittyvään ohjeistukseemme. Toimita meille kiinteistön tiedot ja suunnitelmat dokumenttien latauspalvelun kautta.

Icon Icon Urakoitsijat

Liity kaukolämpöammattilaisten joukkoon

Osana laadunvalvontaamme tarkistamme urakoitsijan asennussuunnitelman ja suoritamme laitteille tarkastuksen ennen niiden käyttöönottoa. Lähetä meille tarvittavat suunnitelmat dokumenttien latauspalvelun kautta. Tutustu myös urakointipiirrustuksiin liittyvään ohjeistukseemme.

Kaukolämpöverkollamme saa urakoida vain vaadittavilla luvilla. Liity siis Helenin ammattilaisverkostoon ja aloita urakoinnit Helsingissä. 

Tee urakoitsijahakemus 

Icon Icon Taloyhtiöt ja isännöitsijät

Valitse toimitusvarma kaukolämpö

Kaukolämpö on erinomainen lämmitysmuoto niin uusiin kuin vanhoihin kiinteistöihin. Lisäksi se on kustannustehokas ratkaisu taloyhtiöiden kulkuväylien ja ulkopihojen sulanapitoon. Tarjoamme myös uusiutuvilla energialähteillä tuotettua uusiutuvaa kaukolämpöä.

Taloyhtiön putkiremontin yhteydessä on hyvä huomioida myös tuleva jäähdytystarve. Jäähdytys parantaa asumismukavuutta sekä asuntojen jälleenmyyntiarvoja.

Palvelemme asiakkaitamme pitkällä energia-alan kokemuksella tarjoten aina tehokkaimpia ratkaisuja. Modernin teknologian ohella tärkeimmässä roolissa ovat osaavat asiantuntijamme sekä laaja kumppaniverkostomme, joiden avulla varmistamme kaukolämmön sujuvan toimituksen asiakkaidemme kiinteistöihin.

Ota meihin yhteyttä

Kaukolämpöpalvelua moneen tilanteeseen

Ylivertainen lämmitysratkaisu

 • Huippuluokan toimitusvarmuus
 • Vaivaton ja luotettava lämmitysratkaisu
 • Hyödynnämme lämmityksessä hukkaenergian tehokkaasti, ainutlaatuisen ja palkitun energiajärjestelmän avulla

Valitse uusiutuva kaukolämpö

 • Uusiutuva kaukolämpö on ympäristön kannalta parasta helsinkiläistä lämmitysenergiaa
 • Hyödynnämme tuotannossa uusiutuvia polttoaineita
 • Edistät ilmastoneutraalia energiantuotantoa ja vahvistat yrityksenne vastuullisuutta

Monta käyttötarkoitusta

 • Pitää pihat ja kulkuväylät sulana talvella
 • Kuivattaa märkätilat energiatehokkaasti
 • Lämmittää rakennusaikana tasaisesti ja taloudellisesti

Monipuolinen energiakumppani

Yhteydenotto

Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä selvittää yrityksellenne sopivan energiaratkaisun.

Myy lämpösi Helenin kaukolämpöverkkoon

Ostamme kiinteistöissä ja yritysten tuotantotiloissa syntyvää ylimääräistä lämpöä.

Helsingissä vuonna 2017 kulutetusta 6 600 GWh:sta kaukolämpöä vajaa kymmenesosa oli alkuperältään niin sanottua hukkalämpöä. Kaksi kolmasosaa hukkalämmöstä oli peräisin puhdistetusta jätevedestä ja kolmannes saatiin kiinteistöistä jäähdytyksen avulla kierrättämällä.

Hukkalämpöjen hyödyntämisen ennustetaan kasvavan voimakkaasti seuraavina vuosina. Helsingissä hyödyntämätöntä lämpöä syntyy vielä esimerkiksi kaupoissa, uimahalleissa ja pesuloissa.

Hukkalämpöjen hyödyntäminen Helsingissä

Hukkalämpöjen hyödyntäminen Helsingissä

Parhaat ratkaisut hukkalämpöjen hyödyntämiseen löytyvät kohdekohtaisesti

Ota yhteyttä myyjiimme, niin selvitämme yhdessä, miten juuri sinun yrityksesi tai kiinteistösi toiminnassa syntyvästä lämmöstä saadaan paras hyöty.

Reijo Lemetyinen Asiakkuuspäällikkö 050 559 2269
Tuomas Ojanperä Asiakkuuspäällikkö 044 325 0531

Mitä lämpöön liittyminen käytännössä tarkoittaa?

Lue lisää kaukolämmön eduista

Ajankohtaista kaukolämmössä

Jaa: