Lämpöä yrityksille ja kiinteistöille

Kaukolämpölaitteet

Liittyessäsi kaukolämpöön tarvitset myös erikseen hankittavat kaukolämpölaitteet. Laitteet tulee hankkia lämmönjakokeskusten laitevalmistajilta.

Lämmönjakohuoneeseen sijoitettavaan lämmönjakokeskukseen tarvitaan lämmityksen ja käyttöveden lämmönsiirtimet sekä mahdollinen ilmanvaihtosiirrin, säätölaitteet, pumput, paisunta- ja varolaitteet, lämpö- ja painemittarit sekä sulkuventtiilit. Katso Energiateollisuuden ohjeet kaukolämmön käytöstä.

Alfa Laval

Alfa Lavalin ydinaluetta ovat kolme keskeistä teknisen osaamisen alaa: lämpö-, erotus- ja virtaustekniikka. Alfa Laval kehittää sekä pientalojen että rivi- ja keskisuurien kerrostalojen käyttöön taloudellisia ja tehokkaita lämmönjakokeskuksia. Yritys tarjoaa käyttäjäystävällistä huipputekniikka ja luotettavaa kumppanuutta lämmönsiirrossa.

Danfoss

Danfoss valmistaa erikokoisia lämmönjakokeskuksia kaukolämpöön ja kaukojäähdytykseen kaikissa teholuokissa. Pakettiin kuuluu perusteellinen suunnittelu, valmistusprosessi ja testatut komponentit. Ammattitaitoiset myyjät auttavat valitsemaan kokonaisvaltaisesti parhaan ratkaisun asiakkaan vaatimuksia ja toiveita kuunnellen.

Gebwell

Gebwellin lämmönjakokeskus on tehokas, luotettava ja kotimainen. Laitteisto sopii uuteen rakennukseen tai saneerauskohteeseen, ja se mitoitetaan oikean kokoiseksi jokaiseen rakennukseen. Lämmönsiirtimellä on viiden vuoden takuu kaukolämpökäytössä kotimaassa. Oheislaitteilla on kahden vuoden takuu.

Högfors

Högforsin lämmönjakokeskuksen lämmönsiirto- ja käsittelykyky on erinomainen. Högforsin GST Unis -keskusten lämmönsiirtimillä on viiden vuoden takuu kaukolämpökäytössä kotimaassa. Oheislaitteiden takuu on kaksi vuotta. Pitkän takuun vastapainona on lyhyt toimitusaika.

Jäspi

Kaukora Oy:llä on yli 30 vuoden vankka kokemus kaukolämpölaitteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Jäspi-kaukolämpö on turvallinen, luotettava ja helppokäyttöinen vaihtoehto pientalon lämmitykseen.

P.O.B TECH

P.O.B.-TECH Oy:n korkealaatuiset lämmönjakokeskukset on suunniteltu asuntojen, liiketilojen, teollisuuskiinteistöjen ym. kiinteistöjen kaukolämmitykseen. Lämmönjakokeskukset sopivat niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. P.O.B TECH tarjoaa mittatilaustyönä tehtyjä kokonaisratkaisuja. Asiakkaan käyttötarpeet ja tilat otetaan huomioon.

WTT

WTT Onda -lämmönjakokeskukset sopivat kaikenkokoisiin kiinteistöihin. Kompaktin rakenteen johdosta se sopii hyvin niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. Rungon vahva rakenne takaa hyvät ominaisuudet myös asennuksen kannalta.

Jaa: