Lämpöä yrityksille ja taloyhtiöille

Kaukolämmön lisäpalvelut

Tarjoamme lisäpalveluna kaukolämpöjohtojen ja mittauskeskusten muutostöitä, kulutustietoja sekä laitetarkastuksia. Tutustu lisäpalveluihimme ja ota yhteyttä.

Kaukolämpöjohtojen ja mittauskeskusten muutostyö

Toteutamme tilaustyönä kaukolämpöjohtojen ja mittauskeskusten muutostöitä. Jätä muutostyötä koskeva yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian sopiaksemme muutostyöstä, ja sen jälkeen toimitamme muutostyön tilauslomakkeen. Arvioimme hinnan tilannekohtaisesti.

Kulutustiedot

Voit tilata kaukolämmityksen kulutustiedot tilaamalla kaukolämmitysmittariin kytkettävän potentiaalivapaan pulssilähdön. Palvelun hinnan löydät lisäpalveluhinnastostamme. Tilaa kulutustiedot sähköisellä lomakkeella.

Laitetarkastukset

Tarkastamme kaukolämpölaitteittesi asennukset ja laitetarkastukset maksutta osana laadunvalvontaamme. Teemme laitetarkastuksia sekä uudisrakennuksille että lämmitystapaa vaihtaville rakennuksille. Jos haluat lisätietoja laitetarkastuksista ja kaukolämpölaitteiden asennuksen laadunvalvonnasta, ota yhteyttä kaukolämmön teknisten palveluiden asiantuntijoihimme.

Jaa: