Lämpöä yrityksille ja kiinteistöille

Laiteuusinta

Palvelun avulla varmistat, että kaukolämpölaitteidesi uusinta onnistuu laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Laiteuusinnan suunnitelman eli laitemitoituksen tilaus

Laiteuusinnan yhteydessä asiantuntijamme tekevät kanssasi suunnitelman, jonka avulla kustannukset ja aikataulu pidetään sopivana. Saat uudet kaukolämpölaitteet käyttöösi tarkistettuina. Ennakoituna ja hyvin suunniteltuna laiteuusinta voidaan tehdä ilman pitkiä katkoja lämmityksessä – kaikkina vuodenaikoina ja jopa yhden työpäivän kuluessa.

Laiteuusinnan suunnittelu- ja hallintapalvelulla saat yksilöllisesti laaditun laitemitoituksen, joka tarvitaan uusia kaukolämpölaitteita varten. Autamme myös uusinnan ajoittamisessa sekä urakoitsijan ja uusien laitteiden valinnassa. Asiantuntijamme tarkastavat laitesuunnitelmat ja asennuksen, sekä varmistavat uusien laitteiden luotettavan käyttöönoton.

Laiteuusinnan tarve arvioidaan asiakaskohtaisesti. Yleisesti uusinta on ajankohtainen yli 20 vuoden ikäisten laitteiden kohdalla, tai kun uusiminen on vanhan laitteen ylläpitoa kustannustehokkaampaa. 

Laitteiden mitoitus on maksuton kiinteistön omistajalle ja isännöitsijälle. Mitoituksen toimitusaika on noin viikko mitoitustilauksen saapumisesta.

Voit sopia kaukolämpölaitteittesi asentamisesta pätevän urakoitsijan kanssa. Valitse listalta urakoitsija, joilla on kaukolämpölaitteiden asentamiseen vaadittava pätevyys ja pyydä tarjous kaukolämpölaitteista ja asennuksesta. Urakkatarjouspyyntö laaditaan oheiselle urakkatarjouslomakkeelle. Osana laadunvalvontaamme tarkistamme urakoitsijan asennussuunnitelman ja suoritamme laitteille tarkastuksen ennen laitteiden käyttöönottoa. 

Jos lomakkeen täyttämisessä on ongelmia, ota yhteyttä laiteneuvontaamme. 

Ohjeet kaukolämpölaitteiden uusimiseksi

Mitoitettavan kiinteistön tiedot