Menu

Lämpöä yrityksille

Laitemitoitus kaukolämpölaitteiden uusimiseksi

Tarjoamme maksutta kaukolämpöön kuuluvista asuinkiinteistöistä kaukolämpölaitteiden mitoituksen. Mitoitusta voi käyttää lähtötietona, kun vanhat kaukolämpölaitteet vaihdetaan uusiin.

Laitemitoituksia tehdään asuinrakennuksille, joissa ei ole liiketilojen ilmastointikojeita. Omakotitalojen mitoitustiedot toimitetaan ainoastaan kyseisen kiinteistön omistajalle.

Mitoitus perustuu kiinteistön energian kulutukseen sekä kiinteistön edustajalta saatuihin kiinteistötietoihin. Emme vastaa mitoituksen oikeellisuudesta tai siitä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista.

Uuden mitoituksen tulee perustua kiinteistön todellisiin tehontarpeisiin ja toiminta-lämpötiloihin. Alla on listattu asioita, jotka vaikuttavat kiinteistön asiakaslaitemitoitukseen. Jotta mitoitus perustuisi mahdollisimman hyvin todellisuuteen, on seuraavat asiat hyvä huomioida ja kertoa mitoitusta tilattaessa:

Laitteiden mitoitus on maksuton kiinteistön omistajalle ja isännöitsijälle. Mitoituksen toimitusaika on noin viikko mitoitustilauksen saapumisesta.

Laitemitoitus tilataan tilauslomakkeella.