Lämpöä yrityksille ja taloyhtiöille

Lämmön myynti kaukolämpöverkkoon

Syntyykö yrityksesi tai kiinteistösi toiminnassa ylimääräistä lämpöä? Hyödynnä puhdas energia myymällä lämpösi Helenin kaukolämpöverkkoon.

Lämmön kierrättäminen on vastuullista energiankäyttöä

Myymällä toiminnassasi syntyvän ylimääräisen lämmön kaukolämpöverkkoomme parannat yrityksesi energiatehokkuutta ja edistät energian vastuullista käyttöä. Hyödyntämällä olevassa olevaa lämpöä lisäämme yhdessä päästöttömän lämmöntuotannon määrää. Maksamme lämmöstä kohdekohtaisen hyödynnettävyyden mukaan.

Haluamme löytää parhaat ratkaisut Helsingissä syntyvien ylijäämälämpöjen hyödyntämiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Pyrimme löytämään jatkuvasti uusia kohteita, joihin voimme kehittää optimaalisia energiaratkaisuja.

Parhaat ratkaisut hukkalämpöjen hyödyntämiseen löytyvät kohdekohtaisesti

Ota yhteyttä myyjiimme, niin selvitämme yhdessä, miten juuri sinun yrityksesi tai kiinteistösi toiminnassa syntyvästä lämmöstä saadaan paras hyöty.

Tuomas Ojanperä Asiakkuuspäällikkö 044 325 0531
Reijo Lemetyinen Asiakkuuspäällikkö 050 559 2269

Usein kysyttyä lämmön myynnistä kaukolämpöverkkoon

Avoimella, eli kahdensuuntaisella, kaukolämpöverkolla tarkoitetaan lämpöverkkoa, jossa asiakkaat voivat sekä ostaa lämpöä että myydä tuottamaansa lämpöä energiayhtiölle. 

Esimerkiksi teollisuuslaitokset, palvelu- ja kaupan alan toimijat, kiinteistöjen omistajat tai lämmön tuottajat voivat myydä lämpöä. Ostamme lämpöä kohteista, joiden tuottama lämpö soveltuu kaukolämpöverkossa hyödynnettäväksi.

Tavallisessa asuinrakennuksessa syntyvä lämpö on energiayhtiön hyödynnettävissä, kun kiinteistöllä on käytössään omaa lämmöntuotantokalustoa kuten lämpöpumppuja, joilla lämpö voidaan jalostaa kaukolämpöverkossa hyödynnettäväksi.

Kiinteistösi tai yrityksesi ylimääräinen lämpö on käyttökelpoista, puhdasta energiaa, jota voidaan hyödyntää lämmitykseen muualla. Lämmön myyminen verkkoon on vastuullista ja järkevää energiankäyttöä.

Lämmön myymiseksi verkkoon tarvitaan kaukolämpöliittymä. Lämmön myyminen jo olemassa olevasta kaukolämpöliittymästä vaatii muutostöitä sekä liittymään että asiakaslaitteisiin. Paras tilanne on silloin, jos asiakkaalla on tarjolla valmista suoraan kaukolämpöverkkoon sopivaa lämpöä.

Ota yhteys myyjiimme. Selvitämme yhdessä, miten ylimääräinen lämpö saadaan parhaiten hyödynnettyä.

Jaa: