Kohti hiilineutraalia Lauttasaarta

Matkalla apunasi helsinkiläisten energiakumppani Helen. Saat meiltä kaikki taloyhtiösi energiapalvelut samassa paketissa.

Ota yhteyttä

Luotettava kumppanisi kaikissa energia-asioissa

Teemme sinulle asiat helpoksi palvelemalla taloyhtiötäsi kaikissa energia-asioissa. Helen on helsinkiläinen kumppanisi - meillä on yli 100 vuoden kokemus energia-alalla, joten voit luottaa asiantuntemukseemme.

Oma aurinkovoimala hyödyttää taloyhtiötä

Oma aurinkovoimala on taloyhtiölle fiksu investointi! Aurinkovoimala tuo taloyhtiölle merkittäviä kustannussäästöjä, pienentää hiilijalanjälkeä ja nostaa taloyhtiön arvoa. Auringosähkön tuottajaksi ryhtyminen on myös konkreettinen ilmastoteko.

Näiden seikkojen lisäksi aurinkovoimalan hankkiminen on helppoa. Taloyhtiö saa meiltä aurinkovoimalan avaimet käteen -palveluna ja Helen on taloyhtiön tukena koko aurinkovoimalan elinkaaren ajan.

Tutustu hyötyihin tarkemmin

Turvallista ja helppoa sähköauton latausta taloyhtiössä

Sähköautot ja ladattavat hybridit yleistyvät hurjaa vauhtia, onhan taloyhtiösi matkassa mukana? Helen tarjoaa taloyhtiöille helpon ja turvallisen ratkaisun sähköautojen lataamiseen avaimet käteen -pakettina. Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan taloyhtiöösi juuri oikeanlaisen latausratkaisun.

Tutustu tarkemmin

Uusiutuvaa kaukolämpöä taloyhtiöön

Tiesitkö, että voit valita taloyhtiön lämmitykseen käytettävän kaukolämmön kokonaan tai osittain uusiutuvalla energialla tuotettuna? Uusiutuva kaukolämpömme on tuotettu biokaasulla ja puupelleteillä. Saat meiltä uusiutuvaa kaukolämpöä joustavasti taloyhtiösi tarpeisiin: uusiutuvaa lämpöä voi valita  5-100 prosenttia taloyhtiön vuosittaisesta lämmönkäytöstä. Lisäksi tarjoamme kaukolämpönä ilmastoystävällistä Kiertolämpöä, joka hyödyntää mm. teollisuuden hukkalämpöä.  

Koko taloyhtiön lämmitys voidaan vaihtaa kerralla uusiutuvaksi tai asukkaat voivat valita uusiutuvan kaukolämmön asuntokohtaisesti. Uusiutuva kaukolämpö on ympäristön kannalta parasta helsinkiläistä lämmitysenergiaa.

Tutustu tarkemmin

Etusi Lauttasaari-Seuran jäsenenä

Kun tilaat ratkaisuja taloyhtiöön Helenistä, voit hyödyntää seuraavat rahanarvoiset edut:

  • Maksuton vuosihuolto ja ylläpito aurinkovoimalaan
    Kun hankit aurinkovoimalan taloyhtiöösi Helenistä, saat aurinkovoimalan vuosihuolto- ja ylläpitosopimuksen maksutta kahden vuoden ajaksi. Edun arvo 600 € (alv 0 % ).
  • 50 % alennus sähköauton latauspisteiden kohdekartoituksesta 
    Kun taloyhtiölläsi on valmius lähteä toteuttamaan sähköauton latauspisteitä, saat kohdekartoituksesta 50 % alennuksen. Kohdekartoituksessa selvitämme paikan päällä, miten sähköauton latauspisteet sijoittuvat kiinteistöön ja mitä mahdollisia muutoksia olemassa olevaan infrastruktuuriin tarvitaan. Kohdekartoituksen lopputuloksena saadaan todellinen käsitys tarpeesta ja sen kustannuksista. Edun arvo 200€ (alv 0%).

Ota yhteyttä

Tutustu myös!

Vuokraa aurinkopaneeli voimalasta

Tule mukaan tukemaan uusiutuvan energian tuotantoa ja vuokraa aurinkopaneeli aurinkovoimalastamme, saat 100% kotimaista aurinkosähköä kotiin ilman laitehankintoja. Aurinkopaneelin tuottama aurinkosähkö hyvitetään sähkösopimuslaskullasi. Nimikkopaneelin voi liittää mihin tahansa Helenin sähkösopimukseen

Lue lisää