Menu

Sähköä kotiin

Sähkösopimus muuttajalle

Haluatko uuden sähkösopimuksen?

Tilaa meiltä sähköt uuteen kotiin. Huolehdimme vanhan sopimuksesi päättämisestä.

Tee sähkösopimus

Oletko nykyinen asiakas?

Siirrä sähkösopimus helposti uuteen kotiin.

Tee muuttoilmoitus

Muuttoilmoituksella sähkön kytkentä onnistuu aikaisintaan kahden päivän päästä. Mikäli tarvitset sähköt nopeammin, soita asiakaspalveluumme arkisin klo 8-18. Asioit kanssamme paikallisverkko- tai mobiiliverkkomaksun hinnalla.

Asiakaspalvelu
09 617 8080

Sähkösopimus ja kotivakuutus kerralla kuntoon

Nyt saat hoidettua muuttamiseen liittyvät sopimusasiat kerralla kuntoon. Yhteistyömme If Vahinkovakuutuksen kanssa mahdollistaa sopimusten tekemisen helposti ja nopeasti.

Tee sopimukset

Muuttajan muistilista

Muuttoilmoitus, sähkösopimus, ilmoitukset taloyhtiöön tai vakuutusasiat - muutossa on paljon muistettavaa. Katso alta vastaukset mieltäsi askarruttaviin asioihin.

Jos olet vaihtamassa sopimusta toisesta sähköyhtiöstä, huolehdimme puolestasi vanhan sopimuksen päättämisestä. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään myös kysymyksiin, jos et löydä niitä listaltamme.

Postin palvelussa voit tehdä ilmoituksen kerralla Postiin ja Maistraattiin. Samalla kannattaa hyödyntää postin muuttopalvelu, joka kuljettaa maksutta kuukauden ajan postit vanhasta osoitteesta uuteen. 

www.muuttoilmoitus.fi

Muista ilmoittaa vanhan sekä uuden taloyhtiösi isännöitsijöille, että olet muuttamassa.

Monet yritykset saavat uuden osoitteen väestötietojärjestelmästä, mutta asia kannattaa varmistaa. Uuden asuntosi osoite on hyvä ilmoittaa muun muassa pankkiin, työnantajalle, kirjastoon, tilaamiesi lehtien asiakaspalveluun ja Kelaan.

Voit tarkistaa Väestörekisterikeskuksen sivuilta, minne kaikkialle osoitteenmuutos menee automaattisesti.

Muuttofirmoilla on ruuhkaa aina kuun vaihteessa, joten kannattaa olla hyvissä ajoin liikenteessä.

Valitse juuri sinun muuttoosi sopivin pakettiauto. Auton valintaan vaikuttaa muun muassa, kuinka isoja huonekaluja muutat ja minkäkokoisesta asunnosta. B-ajokortilla voi ajaa enintään 3500 kg painavaa pakettiautoa.

Nettiyhteyden siirtäminen uuteen kotiin kannattaa tehdä ajoissa. Samalla voit varmistaa, mikä on uudelle osoitteellesi paras liittymä tai onko uuden kotisi taloyhtiöllä omaa internetyhteyttä. 

Yhteyden kytkentä saattaa vaatia asentajan käynnin, joten ilmoita hyvissä ajoin muutosta. Näin vältät myös verkon katkokset. 

Pidä huolta, että kotivakuutuksesi on riittävä myös uuteen kotiisi ja ilmoita vakuutusyhtiölle uusi osoitteesi. Samalla voit tarkistaa kattaako vakuutuksesi muutossa tapahtuvat mahdolliset vahingot. 

Meiltä saat nyt myös uuden kotivakuutuksen ja sähkösopimuksen helposti kerralla kuntoon. Yhteistyössä If vakuutusyhtiön kanssa hoidamme sähkö- ja vakuutusasiat helposti ja nopeasti kuntoon.

Omakotitalossa huolehdi, että vedentoimituksesta ja jätehuollosta on sovittu. Helsingissä tee kaukolämmön siirtosopimus tai varmista, että sinulla on sopiva sähkösopimus.

Taloyhtiöissä tulee suuremmista remonteista ilmoittaa isännöitsijälle. Seinien maalaus ja tapetointi on sallittu omistusasunnossa, mutta vuokra-asunnossa niistä pitää sopia erikseen vuokraisännän kanssa.

Jos olet nykyinen asiakkaamme, siirrät sähkösopimuksen vaivattomasti uuteen kotiin muuttoilmoituksella

Jos et ole vielä asiakkaamme, tilaa meiltä sähköt uuteen kotiinMe huolehdimme kaikista sähkösopimusasioista ja vanhan sopimuksen päättämisestä puolestasi.

Katso myös lisää tietoa sähkön hinnoista.