Tuulisähkö, 12 tai 24 kk

Tuulisähkö on ympäristömyönteisesti tuotettua uusiutuvaa energiaa, joka on täysin hiilidioksidipäästötöntä. Valitsemalla Tuulisähkön teet kestävän ja huolettoman valinnan – hinta pysyy samana koko valitsemasi sopimuskauden ajan, vaikka sähkön markkinahinta muuttuisi.

Tuulisähkö on ympäristötietoisen valinta  

Tuulisähkö on kestävästi tuotettua sähköä, joka on hiilidioksidivapaata ja uusiutuvaa. Valitsemalla Tuulisähkön kotisi uudeksi sähkösopimukseksi, olet kanssamme rakentamassa hiilineutraalia tulevaisuutta. Sopimuksesi hinta pysyy samana koko 12 tai 24 kuukauden sopimuskauden ajan, vaikka sähkön markkinahinta muuttuisi.  

Katso sähkön hinnastot ja ehdot

Sopimuksen tiedot  

  • 12 tai 24 kuukauden määräaikainen sopimus
  • Alkuperätakuin varmennettua tuulisähköä
  • Sähkötapaturmavakuutus koko perheellesi sisältyy hintaan
  • Asiakkaanamme saat käyttöön kätevän Oma Helen -palvelun, jossa asioit vuorokauden jokaisena tuntina. Palvelussa voit myös seurata kotisi energiankulutusta jopa tuntitasolla.

Valitse kiinteähintaisen sopimuksen pituus

11,99 c/kWh, perusmaksu 5,99 €/kk
10,59 c/kWh, perusmaksu 5,99 €/kk
Tilaa nyt

Tuulisähkön alkuperä

Tuulisähkö tuotetaan täysin tuulivoimalla. Kaikki tuulisähkö on alkuperätakuin varmennettua. 

Tuulisähkön hiilidioksidin ominaispäästö on 0 g/kWh ja käytetyn ydinpolttoaineen määrä 0 mg/kWh. Katso myös kaiken myymämme sähkön alkuperä ja ominaispäästöt

Suomessa on tällä hetkellä yli 750 tuulisähköä tuottavaa tuulivoimalaa ja tuulivoima lisääntyy nopeasti tulevina vuosina.

Energiamuoto%
Tuulivoima 100

Helenin asiakkuus kannattaa

Luotettava energiayhtiö

Olemme asiakkaiden luotettava ja toimintavarma kumppani energiamurroksessa yli 100 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat energiaratkaisut ja digitaaliset palvelut laajasta valikoimastamme.

Ilmainen Oma Helen -palvelu

Oma Helen -palvelussa saat helposti kokonaiskuvan sähkönkäytöstäsi ja pysyt ajan tasalla energia-asioistasi. Oma Helen palvelee sinua ympäri vuorokauden juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Sähkötapaturmavakuutus koko perheelle sisältyy sopimukseen

Koska sähkötapaturma voi sattua kenelle ja milloin tahansa, kaikki Helenin sähköasiakkaat saavat maksuttoman sähkötapaturmavakuutuksen sopimuksen yhteyteen.

Hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä

Saavutamme hiilineutraalin tulevaisuuden yhdessä asiakkaidemme kanssa hyödyntämällä tekoälyä, kulutusta ohjaavaa dataa, älyverkkoa, hukkalämpöä ja uusiutuvia energialähteitä maalla, merellä ja ilmassa.