Menu

Sähköä suuryrityksille

Salkunhoito

Salkunhoitajamme vastaavat yhteensä satojen miljoonien eurojen suuruisista sähkösalkuista rautaisella ammattitaidolla.


Salkkutiimimme tarjoaa viikottaisen arvion sähkömarkkinoiden tilanteesta.

  

Kaikkiaan kymmenhenkinen asiantuntijatiimimme seuraa laajalti energiamarkkinoita ja tarjoaa asiakkaillemme ensiluokkaisia analyysia ja osuvia suosituksia.

Meidän työtämme on tehdä hankintaanne tukeva analyysi. Käytämme markkinaseurannassamme useita riippumattomia lähteitä oman talomme asiantuntijoiden lisäksi. 

Analyysien pohjalta luomme näkemyksen markkinoiden kehityksestä, minkä perusteella hoidamme asiakkaidemme sähkösalkkuja. Tarjoamme tiivistetyn markkinakatsauksen viikoittain sekä teemme asiakaskohtaiset hankintasuositukset ja toimenpiteet aina tarpeen mukaan yrityksen omaan hankintastrategiaan peilaten. Yllä oleva kuva sähkötuotteiden hinnoista on havainnollinen esimerkki raportoinnistamme.

Asiakkaanamme saat

  • Kerran viikossa ilmestyvän Sähkömarkkinaviikon
  • Arvion markkinoiden suunnasta 
  • Yrityksesi räätälöityyn strategiaan perustuvat hankintasuositukset analyyseineen
  • Säännölliset henkilökohtaiset salkkupalaverit, joissa tarkastellaan markkinanäkymiä, tulevia hankintoja ja niiden onnistumista laajasti

Jotta tietäisit aina missä mennään

Tarjoamme ekstranetin välityksellä kattavat raportit yrityksesi sähkösalkun tilasta. Löydät sieltä mm. tiedot sähkön kiinnitystilanteesta, hinta-arviot, riskitarkastelut, salkun arvon ja tiedon kiinnitysten onnistumisesta. Salkkuasiakkaanamme saat salkunhoitajan tuen ja suositukset sähkönhankintaanne. Voit myös olla yhteydessä kaikissa sähkön hankintaan liittyvissä asioissa nimettyyn myyntipäällikköömme. 

Yksilöllinen hankintastrategia

Toimenpiteemme perustuvat hankintastrategiaan, jonka lähtökohtina ovat tavoitteet, markkinakokemus- ja tietämys sekä riskinottohalukkuus. Pidämme strategian jatkuvasti ajan tasalla, myös markkinaympäristön muuttuessa. Siten haluamme varmistaa, että muutosten vaikutukset esimerkiksi yrityksen toiminnan laajuudessa otetaan huomioon parhaalla mahdollisella tavalla. Arvioivia kysymyksiä ovat esimerkiksi, kuinka suuri osuus hankinnasta suojataan, mitä riski sinulle tarkoittaa (arvon vaihtelua, saavuttamatta jääneitä hyötyjä, pääoman arvon alenemista), minkälaisia vaatimuksia oma yrityksesi asettaa riskienhallinnalle?

Oma salkunhoitaja auttaa sinua hoitamaan sähkönhankintasi tavoitteiden mukaisesti. Hänellä on aikaa perehtyä syvällisesti juuri yrityksesi tilanteeseen. Salkunhoitajasi kautta saat käyttöösi koko asiantuntemuksemme. 

Kolme tapaa toteuttaa

Täyden valtakirjan salkunhoito

Kun haluat jättää päätökset kokonaan ammattilaisten käsiin, voit valtuuttaa meidän hoitamaan hankintasi yhdessä sovittavalla tavalla omien tavoitteittesi ja riskitason mukaan.

Joka toinen suurista yritysasiakkaistamme on valtuuttanut meidät hoitamaan sähkönhankintaansa täyden valtakirjan salkunhoidossa. Markkinoita joutuu seuraamaan aktiivisesti, jos haluaa pysyä ajan tasalla markkinoiden liikkuessa entistä nopeammin ja voimakkaammin. Jos koet, että on haasteellista löytää olennainen tieto oman hankinnan tueksi, täyden valtakirjan ratkaisu on hyvä vaihtoehto.

Konsultoiva salkunhoito

Kun haluat tehdä lopulliset hankintapäätökset itse salkunhoitajan kanssa käymiesi keskustelujen pohjalta, valintasi on konsultoiva salkunhoito.

Itsenäisen toimijan palvelu

Itsenäisen toimijan palvelu sopii sinulle, kun et tarvitse neuvontaa vaan oman näkemyksesi tehokasta toteutusta.