Menu
Taloyhtiöt ja kiinteistöt

Hanki oma sähköauton latauspiste

Julkisen latausverkoston lisäksi myymme myös yksittäisiä latauspisteitä kiinteistö- ja kotitalousasiakkaille. 

Hanki oma sähköauton latauspiste

 

Nauti sähköautoilun kätevyydestä ja laita autosi lataukseen kotiin tullessa. Autosi on aina valmiina eikä sinun tarvitse kuluttaa aikaasi ja ylimääräisiä kilometrejä latauksen takia. Tarjonnassamme on kotitalouksien latauspisteitä sekä sähköauton latausratkaisuja yrityksille ja taloyhtiöille. 

Peruslatauspiste kotiin

Kätevä kotilatauspiste kierrejohdolla, jossa latauskaapeli on kiinteästi asennettu latauslaitteeseen. Latauspiste sopii hyvin lataukseen yön yli.

Yksivaiheinen kotilatauspiste (1*16A) on saatavilla sekä Type 1 että Type 2:n pistokkeilla. Type 2 saatavilla myös kolmivaiheisena (3*16A)

Hinnat alkaen asennuttuna 1170 € sis. alv 24 %.

Premiumlatauspiste kiinteistöille

Tehokas kolmivaiheinen (3*32A) latauspiste joka sopii kaikille sähköautoille.

Tämä latauspiste sopii niin kotitalouksille kuin yritys- ja taloyhtiökiinteistöille. Tarvittaessa latauspisteet voidaan liitää käyttäjäkohtaiseen kulutuksen seurantaan.

Hinnat alkaen asennuttuna 2255 € sis. alv 24 %.

Laajennettavat sähköauton latausratkaisut

Sähköauton latauskatselmuksessa saat kiinteistöllesi tarpeitasi vastaavan suunnitelman sähköautojen latausratkaisuksi. Tilaa sähköauton latauskatselmus taloyhtiöön tai kiinteistöön hintaan 400 € alv. 0%.

Lisätietoja sähköauton latauksesta kiinteistöissä

Helen edistää aktiivisesti sähköistä liikennettä. Yhteishankkeessa Motivan koordinoimana on laadittu Kiinteistöjen latauspisteet kuntoon -opas (pdf), josta saat perustietoa latauspisteen hankintaan.

Ota yhteyttä

Hanki kiinteistöösi oma latauspiste ja ole mukana sähköisen liikenteen kehityksessä.

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

09 617 8080
latauspiste@helen.fi