Taloyhtiöt ja kiinteistöt

Hanki oma sähköauton latauspiste

Julkisen latausverkoston lisäksi myymme myös latauspisteitä kiinteistö- ja kotitalousasiakkaille. 

 

Ota meihin yhteyttä

Hanki oma sähköauton latauspiste

 

Nauti sähköautoilun kätevyydestä ja laita autosi lataukseen kotiin tullessa. Autosi on aina valmiina eikä sinun tarvitse kuluttaa aikaasi ja ylimääräisiä kilometrejä latauksen takia. Tarjonnassamme on kotitalouksien latauspisteitä sekä sähköauton latausratkaisuja yrityksille ja taloyhtiöille. 

Lisätietoja sähköauton latauksesta kiinteistöissä

Helen edistää aktiivisesti sähköistä liikennettä. Tutustu Sähköauton latauspiste kiinteistöille -esitteeseen (pdf) ja ota meihin yhteyttä.

Yhteishankkeessa Motivan koordinoimana on laadittu Kiinteistöjen latauspisteet kuntoon -opas (pdf), josta saat lisäksi perustietoa latauspisteen hankintaan.

Ota yhteyttä

Hanki kiinteistöösi oma latauspiste ja ole mukana sähköisen liikenteen kehityksessä.

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Kertomalla meille asiakasnumerosi tai y-tunnuksesi, voimme palvella sinua nopeammin. 

09 617 8080
latauspiste@helen.fi

Tervetuloa Sähköinen liikenne tulee -tapahtumaan!

Taloyhtiöllä on monta tapaa järjestää sähköautojen lataus. Mitä taloyhtiön kannattaa huomioida latauspisteitä koskevassa päätöksenteossa? Millaisia toteutustapoja on tarjolla?

Lue lisää

Peruslatauspiste kotiin

Kätevä kotilatauspiste kierrejohdolla, jossa latauskaapeli on kiinteästi asennettu latauslaitteeseen. Latauspiste sopii hyvin lataukseen yön yli.

Yksivaiheinen kotilatauspiste (1*16A) on saatavilla sekä Type 1 että Type 2:n pistokkeilla. Type 2 saatavilla myös kolmivaiheisena (3*16A)

Hinnat alkaen asennuttuna 1170 € sis. alv 24 %.

Premiumlatauspiste kiinteistöille

Tehokas kolmivaiheinen (3*32A) latauspiste joka sopii kaikille sähköautoille.

Tämä latauspiste sopii niin kotitalouksille kuin yritys- ja taloyhtiökiinteistöille. Tarvittaessa latauspisteet voidaan liitää käyttäjäkohtaiseen kulutuksen seurantaan.

Hinnat alkaen asennuttuna 2255 € sis. alv 24 %.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Jaa: