Sähkö

Sähköä ja energiakumppanuutta

Jokainen yritys tarvitsee sähköä. Pureudu syvemmälle sähkön maailmaan ja lue juttuja sähkömarkkinoista, riskienhallinnasta ja energiakumppanuudesta.

  • Sähkö
  • Jaakko Westerlund, Esa Tarkiainen

Sähkönkulutuksen kova kasvu heiluttaa markkinaa

Perinteisen tuotantokapasiteetin poistuminen ja uusiutuvan määrän runsas lisääntyminen Pohjoismaisilla markkinoilla lisää vääjäämättä hintavaihteluja. Vaikka pohjoismaisen sähköntuotannon arvioidaan tulevaisuudessa kasvavan, sähkönkulutuksen nopea kasvu kiristänee kysynnän ja tarjonnan tasapainoa sekä nostaa hintoja.

Miksi yritys valitsee Helenin kumppanikseen?

Kysyimme yritysasiakkailtamme, Tokmannilta ja Etralta, mitkä asiat ovat vaikuttaneet siihen, että he valitsivat Helenin energiakumppanikseen.

Helenistä yrityksesi energiakumppani!

Helen tarjoaa yrityksellesi energiakumppanuutta. Tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa lisää asiakastyytyväisyyttä sekä tuottaa ajan myötä uudenlaisia ja entistä asiakaslähtöisempiä tuotteita ja palveluita.

Sähkön hinta ratkaisee myös kanala­bisneksessä

Vilppulan Hybrid Oy hoitaa osan lihabroilerien tuotannon alkutaipaleesta. Asiantunteva ja palveleva energiayhtiö tukee nykyaikaista maataloustoimintaa.

Sähkömarkkinat muutoksessa

Fingrid Oyj:n johtajan Asta Sihvonen-Punkan mielestä hallittu siirtyminen hiilineutraaliin sähköntuotantoon tapahtuu markkinoiden joustavuutta ja markkinaehtoisuutta lisäämällä.

Tulevaisuuden teknologiaa

Climate Leadership Councilin toiminnanjohtaja Jouni Keronen näkee, että ilmastonmuutoksen hillintä tarjoaa yrityksille valtavasti mahdollisuuksia.

Myyjämme ovat palveluksessasi

Myyjämme palvelevat yritysasiakkaita niin sähköön, lämpöön kuin jäähdytykseen liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä