Menu
Sähkö

Sähköä ja energiakumppanuutta

Jokainen yritys tarvitsee sähköä. Pureudu syvemmälle sähkön maailmaan ja lue juttuja sähkömarkkinoista, riskienhallinnasta ja energiakumppanuudesta.

Yrityksestäsi aurinkosähkön tuottaja?

Haluatko saada yrityksellesi kaikki aurinkoenergian hyödyt mahdollisimman riskittömästi ilman pääomainvestointeja? Voisiko yrityksesi olla edelläkävijä uudenlaisten ja puhtaiden energiaratkaisujen hyödyntämisessä? 

Helenistä yrityksesi energiakumppani!

Helen tarjoaa yrityksellesi energiakumppanuutta. Tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa lisää asiakastyytyväisyyttä sekä tuottaa ajan myötä uudenlaisia ja entistä asiakaslähtöisempiä tuotteita ja palveluita.

Sähkön hinta ratkaisee myös kanala­bisneksessä

Vilppulan Hybrid Oy hoitaa osan lihabroilerien tuotannon alkutaipaleesta. Asiantunteva ja palveleva energiayhtiö tukee nykyaikaista maataloustoimintaa.

Sähkömarkkinat muutoksessa

Fingrid Oyj:n johtajan Asta Sihvonen-Punkan mielestä hallittu siirtyminen hiilineutraaliin sähköntuotantoon tapahtuu markkinoiden joustavuutta ja markkinaehtoisuutta lisäämällä.

Tulevaisuuden teknologiaa

Climate Leadership Councilin toiminnanjohtaja Jouni Keronen näkee, että ilmastonmuutoksen hillintä tarjoaa yrityksille valtavasti mahdollisuuksia.

Energia­tehokas kiinteistö

Silloin kun kiinteistössä tehdään remonttia, kannattaa samassa yhteydessä miettiä myös energiatehokkuuden parantamista. Tärkeää on myös, että talotekniikkaa huolletaan säännöllisesti ja että sitä käytetään oikein.