El för företag

Tilläggstjänster

Du kan vända dig till oss i alla frågor som rör energi. Du kan lita på vår leveranssäkerhet och sakkunskap.  

Långsiktigt samarbete och skäddarsydd service

Inom elförsäljning har vi en lång och gedigen erfarenhet av både större och mindre kunder. Vår service hör till det bästa energibranschen kan erbjuda. I kundenkäter har vi år efter år placerat oss i toppen.

I våra kundrelationer eftersträvar vi långsiktigt samarbete och skräddarsydd service. Långfristiga avtal skräddarsys alltid för det enskilda företaget. Vi lägger upp servicehelheterna med utgångspunkt i kundens egen affärsverksamhet och mål.

Extranättjänster

Som vår företagskund har du tillgång till våra extranättjänster. På extranätet finns bl.a. uppgifter om våra kunders avtal och fakturor, elförbrukningsrapporter och aktuell marknadsinformation.

Kontakta vår företagsförsäljning för ytterligare information om tjänsten, användarkoder och lösenord till tjänsten samt demoversionen.

Logga in på tjänsten

Koll på energiförbrukningen

Med hjälp av tjänsten Sävel Plus kan du hålla koll på ditt företags energiförbrukning ända ner på timnivå. I tjänsten kan du skriva in dina egna mål för energiförbrukningen och se hur de uppnås med hjälp av kalendernoteringar.

E-tjänster

Dela: