Anskaffning av solpaneler

Skaffa en bekväm och högklassig lösning för produktion av solel i bostadsbolaget. Läs mer om anskaffning av solkraftssystem och studera våra prisexempel.

 

Beställ solelsbesiktning

Så driver du frågan om anskaffning av ett solkraftssystem i ditt bostadsbolag

1. Förslag till styrelsen

Du kan föreslå för styrelsen att det görs en besiktning av er fastighet. Med hjälp av vår solkalkylator (på finska) kan du i förväg uppskatta er fastighets produktionspotential.

Solkalkylatorn

2. Besiktning

Vid besiktningen kartlägger våra experter vilket solkraftssystem som lämpar sig för just er fastighet och utreder om ni så önskar också möjligheterna till andra tjänster så som laddning av elbilar. Efter besiktningen får ni dels en offert, dels en rapport som underlag för beslutet om anskaffning av ett solkraftssystem.

Beställ besiktning

3. Styrelsens beslut

I de flesta bostadsbolag fattas beslutet om anskaffning av ett solkraftssystem på bolagsstämman.

 

Asiantuntijamme tekevät aurinkosähkökatselmuksen.

Beställ solelsbesiktning

Vid besiktningen utreder våra experter solenergipotentialen och de tekniska förutsättningarna för installation av solpaneler i ert bostadsbolag. Tillsammans går vi igenom vilken lösning som är bäst lämpad för just ert bostadsbolag. Vid besiktningen får du en konkurrenskraftig offert och en besiktningsrapport som stöd för anskaffningen.

 

Beställ besiktning här

För mer information


Solpaneler till husbolag

Vi erbjuder sol energi systemer som är prisvärda och lätta att installera. Ta ett steg mot kolfri framtid och fråga mer.


Ta kontakt

Dela: