Helen – det enklaste sättet att skaffa solpaneler

Solkraft från ditt eget tak? Det är lätt fixat – att producera gör-det-själv-el är nämligen hur lätt som helst. Kavla bara upp ärmarna, gör din beställning och bered dig på att ta det lugnt medan Helen tar hand om saken.

Solpaneler till hemmet

Solpaneler gör gott för plånboken och miljön

Visste du att solenergi är ett av de lättaste sätten att få ner elräkningen. Vi levererar solpaneler till ditt tak som nyckelfärdig leverans, och det enda du behöver göra är att koppla på elen och njuta av den outsinliga energin från solen. Det är inte bara din elräkning som minskar utan också ditt klimatavtryck, eftersom solenergin är förnybar och klimatneutral.

Läs mer och beställ

Oma Helen ger dig full nytta av solpanelerna

Appen Oma Helen håller dig uppdaterad om alla dina energifrågor. I en och samma vy ser du allt du behöver veta om din bostads elförbrukning, dina solpanelers produktion och din användning av det Virtuella batteriet. Med hjälp av appen kan du till exempel styra din förbrukning till just de tidpunkter då solpanelerna producerar mest.Läs mer om Oma Helen

Varför skaffa solpaneler från Helen?

  1. Vi har över hundra års erfarenhet av energibranschen och stark expertis också inom solenergi.
  2. Vi erbjuder användbara tilläggstjänster. Du kan lagra din solkraft för senare bruk eller till exempel utnyttja den på sommarstället. Från oss får du också förmånligt en laddstation för elbil eller en luftvärmepump som höjer boendekomforten.
  3. Du får en lösning som är dimensionerad för just dina behov och som också enkelt kan förstoras.
  4. Vi sköter allt för din räkning, från de nödvändiga tillstånden till professionell installation och användarhandledning.
  5. Vi anlitar bara de bästa leverantörerna av solkraftssystem för att säkerställa bästa kvalitet och smidig service. Vi erbjuder omfattande garanti på såväl komponenterna som installationen.