Tillbaka

Vår kundtjänst är stängd på torsdag 9.6.2022. Vi beklagar! Brådskande ärenden kan skötas på vår hemsida eller genom att ringa 09 617 8020 dygnet runt.

Vår kundtjänst är undantagsvis stängd torsdag 9.6.2022. På grund av den långa strejken inom ICT-branschen, har svarstiderna i alla våra servicekanaler förlängts. Vi jobbar hårt för att alla ska få svar så snabbt som möjligt. Därför på torsdagen tar vi inte emot nya kontakter, utan jobbar på att beta av köerna som uppstått.

Brådskande ärenden, så som flyttanmälningar, kan du sköta dygnet runt på vår hemsida eller per telefon på numret 09 6178020. Vi önskar att du endast kontaktar oss via en kanal. På så sätt kan vi hantera ditt ärende så snabbt som möjligt. Vi hanterar alla kontakter i ordningsföljd och jobbar nu på att korta av köerna som uppstått i de digitala kanalerna så snabbt som möjligt.

Om ditt ärende inte är akut rekommenderar vi att du tar kontakt senare. Vi har även sammanställd svar på de vanligaste frågorna, och de här hittar du på sidan Vanliga frågor.

Vi beklagar situationen och tackar för tålamodet.

Publicerad: 08.06.2022 18:42