Värme till företag och fastigheter

Byte av fjärrvärmeutrustning

Vi erbjuder kostnadsfri planerings- och hanteringstjänst när det är aktuellt att byta ut fjärrvärmeutrustningen.

Så beställer du byte av fjärrvärmeutrustning

När det är aktuellt att byta ut fjärrvärmeutrustningen gör våra experter i samråd med dig upp en plan som hjälper dig att hålla koll på kostnaderna och tidsplanen. Den nya fjärrvärmeutrustningen är färdigt granskad när du tar den i bruk. När bytet av fjärrvärmeutrustning förbereds väl kan bytet ske utan längre avbrott i uppvärmningen – under alla årstider och till och med inom en arbetsdag.

Genom att anlita vår planerings- och hanteringstjänst för byte av fjärrvärmeutrustning får du en individuell dimensionering som behövs för den nya fjärrvärmeutrustningen. Vi hjälper dig också med att bestämma tidpunkt för bytet och välja entreprenör och ny utrustning. Våra experter granskar planerna och installationen och ser till att den nya utrustningen kan tas i bruk pålitligt.

Behovet att byta utrustningen bedöms individuellt för varje kund. Vanligtvis blir det aktuellt att byta utrustningen när den är över 20 år gammal, eller när det är kostnadseffektivare att byta ut den gamla utrustningen än att underhålla den.

Dela: