• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää
Sähköautojen lataus

Sähköautojen latauspisteitä tarvitaan pian useammille parkkipaikoille

Sähköautot yleistyvät kovaa vauhtia ja latauspisteitä kaivataan yhä useammassa taloyhtiössä. Lue, mitä taloyhtiön latauspisteistä olisi hyvä tietää.

Sähköautot yleistyvät ennustettua nopeammin – sähköautojen latauspisteet hankitaan taloyhtiöihin kätevimmin ARA-avustuksella

Joulukuussa 2021 joka toinen Suomessa myydyistä uusista autoista oli sähkö- tai hybridiauto. Vuoteen 2030 mennessä sähköautoja voi olla jopa 700 000 – siksi sähköautojen latauspisteitä tarvitaan taloyhtiöihin kipeästi lisää. Asumisen rahoitus- ja tukikeskus ARA myötään taloyhtiöille avustusta 35 % sähköautojen latauspisteiden asennuksen toteutuneista kustannuksista.

Ota huomioon nämä neljä asiaa sähköautojen latauspisteiden valinnassa taloyhtiöön

Sähköautojen lataamiseen liittyvät kysymykset aiheuttavat usein päänvaivaa taloyhtiöissä. Tarjoama on runsasta ja eri toimijoiden ratkaisuja voi olla haasteellista vertailla keskenään, varsinkin jos asia on aivan uusi. Taloyhtiöiden tarpeet voidaan kiteyttää neljään asiaan, joihin tutustumalla latauspisteet on helppo valita.

Laki sähköautojen latauspisteistä – mitä se tarkoittaa taloyhtiöille?

Maaliskuusta 2021 alkaen sovelletaan uutta latauslakia, jonka myötä sähköautojen latauspisteitä tulee asentaa yhä useampaan kiinteistöön. Tässä artikkelissa kerromme, miten laki tulee huomioida taloyhtiössä.

Sähköauton lataus taloyhtiössä yhä useamman toive – näin vältetään epäselvyydet lataussähkön laskutuksessa

Liikenne sähköistyy, ja niin sähköistyvät myös taloyhtiöiden autopaikat. Helenin latauspalvelu tarjoaa helpoimman tavan varmistaa sähköauton lataus taloyhtiössä. Edullinen etäkatselmus kertoo, montako latauspistettä taloyhtiöön voidaan asentaa.