• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää
Taloyhtiön arki

Tietoa ja vinkkejä taloyhtiön arkeen ja isompiin päätöksiin

Mistä taloyhtiön yhtiökokouksessa päätetään? Mitä kannattaa ottaa huomioon piharemontin suunnittelussa? Täältä löydät taloyhtiön arkeen liittyviä artikkeleita.

8 + 1 asiaa, miksi taloyhtiön kannattaa käyttää Yritys Helen -palvelua

Nyt jos koskaan jokaisen taloyhtiön kannattaa seurata energiankulutustaan. Se auttaa reagoimaan muutoksiin ja poikkeamiin sekä ryhtymään toimenpiteisiin energiatehokkuuden parantamiseksi. Lue, miten Yritys Helen -palvelu auttaa taloyhtiöitä säästämään energiaa ja hallitsemaan energiankäyttöään. 

Toisiko Energiaremontti säästöjä teidän taloyhtiöllenne?

Minkälaisille taloyhtiöille Energiaremontti sopii? Entä miten taloyhtiöt voivat hyötyä siitä? Energiaremontti parantaa taloyhtiön energiatehokkuutta ja voi tuoda lämmityskuluihin jopa 60 prosentin säästön. Lue artikkeli ja katso, mitä muita hyötyjä Energiaremontti voi tuoda ja mille taloyhtiöille se sopii.

Energiankäyttö vaikuttaa merkittävästi taloyhtiön hoitovastikkeeseen - Näin taloyhtiö voi saavuttaa lämmityskuluissa jopa 60 prosentin säästöt

Energiakulut lohkaisevat taloyhtiön hoitovastikkeesta lähes kolmanneksen. Jokainen asukas voi vaikuttaa lämmityskuluihin omilla arjen valinnoillaan. Joskus taas taloyhtiön kannattaa toteuttaa kattavampi urakka, Energiaremontti, jotta taloyhtiön energia-asiat saadaan kerralla kuntoon. Energiaremontin avulla erään helsinkiläisen taloyhtiön lämmityskulut laskivat 64 % ja hoitovastike 24 %.

Kolme tapaa pienentää taloyhtiön hiilijalanjälkeä ja kasvattaa asuntojen arvoa

Vaikuttavimmat tavat taloyhtiön hiilijalanjäljen pienentämiseen liittyvät energiaan. Hiilijalanjälki kulkee käsi kädessä niin uusiutuvan energian kuin energiatehokkuuden kanssa. Tässä artikkelissa asiantuntija kertoo kolme tapaa, joilla taloyhtiö voi pienentää hiilijalanjälkeään ja kasvattaa asuntojen arvoa energiavalintojen kautta. Energiaremontti on yhdistelmä eri tavoista – parhaat vaihtoehdot löytyvät taloyhtiökohtaisesti.