Lämmitys

Energiatehokas lämmitys

Lämmitys on taloyhtiön suurin menoerä. Lue, miten energiatehokkuus vaikuttaa lämmöntarpeeseen taloyhtiössä.

Kaukolämpö kehittyy - tällaisia etuja se tuo taloyhtiölle

Kaukolämpö on tehokas, luotettava ja huoleton tapa pitää asunnot lämpiminä niin taloyhtiöissä kuin pientaloissa. Kaukolämpö kehittyy koko ajan puhtaammaksi ja lämmöntuottotavoiltaan monipuolisemmaksi. Jo nyt kaukolämpöä on mahdollista ostaa hiilineutraalina. Uusiutuvalla energialla tuotettu kaukolämpö onkin helppo tapa pienentää asumisen hiilijalanjälkeä. Helenin uusi Kiinteähintainen kaukolämpö auttaa taloyhtiöitä budjetoinnissa ja lämmityskulujen ennustamisessa.

Miten energiatehokkuus on huomioitu taloyhtiössäsi – onko asunnoissa sopivan lämmintä vai lentävätkö eurot lämmön mukana ikkunasta harakoille?

Jos vastaat kyllä johonkin alla olevasta viidestä kysymyksestä, energiatehokkuus ei välttämättä saa riittävää huomioita taloyhtiössäsi.

Isännöitsijä uskoo älyratkaisujen yleistymiseen taloyhtiöiden lämmityksessä

Ympäristöystävällisyyden huomioiminen asumisessa nostaa koko ajan päätään. Asukkaat ovat tietoisempia ja haluavat itse vaikuttaa ympäristön kuormittumiseen taloyhtiötasoisilla päätöksillä, sanoo isännöitsijä Danny Fallenius.

Uudet palvelut tuovat älyä taloyhtiön lämmitykseen - selkeitä hyötyjä asukkaille

Asumismukavuutta voi nyt parantaa energiaa säästämällä. Helenin Kiinteistövahti- ja Älykäs lämmönjakokeskus -palvelut tarjoavat taloyhtiöille työkalut, joilla asuntojen lämpötilat saa kohdilleen, eikä euroja enää häviä ylilämmittämiseen.