Aurinkosähköjärjestelmän hankinta taloyhtiöön

Hanki vaivaton ja laadukas ratkaisu aurinkosähkön tuottamiseen taloyhtiössä. Tutustu aurinkosähköjärjestelmän hankintaan ja esimerkkihintoihimme.

 

Tilaa aurinkosähkökatselmus

Näin edistät aurinkosähköjärjestelmän hankintaa taloyhtiössäsi

1. Ehdotus hallitukselle

Voit ehdottaa hallitukselle kiinteistönne katselmointia. Kiinteistönne tuotantopotentiaalin saat arvioitua etukäteen aurinkolaskuristamme.

Aurinkolaskuri

2. Katselmus

Katselmuksessa asiantuntijamme kartoittavat juuri teidän kiinteistöönne soveltuvan aurinkosähköjärjestelmän sekä halutessanne myös muiden palveluiden kuten sähköauton latauksen mahdollisuudet. Katselmuksesta saatte tarjouksen lisäksi raportin järjestelmän hankinnan päätöksenteon tueksi.

Tilaa katselmus 

3. Hallituksen päätös

Useimmissa taloyhtiöissä päätös järjestelmän hankinnasta tehdään yhtiökokouksessa.

 

Asiantuntijamme tekevät aurinkosähkökatselmuksen.

Tilaa aurinkosähkökatselmus

Katselmuksessa asiantuntijamme selvittää taloyhtiönne aurinkoenergiapotentiaalin ja tekniset edellytykset aurinkopaneelien asentamiseen. Käymme yhdessä läpi juuri teidän taloyhtiöönne parhaiten sopivan ratkaisun. Katselmoinnista saat kilpailukykyisen tarjouksen ja katselmusraportin hankinnan tueksi.

 

Tilaa katselmus tästä

Katso myös


Aurinkoenergiaa taloyhtiöön

Tarjoamme taloyhtiöille laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Aurinkopaneelien käyttöönotto on vahva kannanotto ekologisuuden puolesta.


Tilaa aurinkosähkökatselmointi

Asiantuntijamme selvittää kiinteistösi aurinkoenergiapotentiaalin ja tekniset edellytykset aurinkopaneelien asentamiseen.

Jaa: