Uusilla energiaratkaisuilla asumismukavuutta ja säästöjä taloyhtiöille

Ilmastonmuutoksen taklaaminen mielletään valtion, yritysten tai kuluttajien asiaksi, mutta myös taloyhtiöillä on mahdollisuus kantaa kortensa kekoon. Mainio asia on se, että uusiin energiaratkaisuihin panostaminen tuo usein myös kustannussäästöjä taloyhtiölle sekä lisää asumismukavuutta. Uusilla energiaratkaisuilla voidaan myös vaikuttaa nostavasti taloyhtiön arvoon.

Toimittaja Anna Perho lähti tutustumaan helsinkiläiseen rivitaloyhtiöön, jonka prioriteeteissa on ympäristöystävällisyyden huomioiminen. Keskustelua heräsi erityisesti energiatehokkuudesta sekä sähköisestä liikenteestä. Tiedetään muun muassa, että energia on taloyhtiön suurin yksittäinen kulu, mutta vakuuttuuko Anna datan tarjoamista mahdollisuuksista lämmityksen optimointiin? Toisaalta taas sähköautoja näkee hypetyksestä huolimatta liikenteessä vielä verraten vähän, onko taloyhtiölle järkevää varautua tähän trendiin? Onko sähköauto ylipäätään vielä tässä vaiheessa varteenotettava vaihtoehto?

Anna Perho vierailulla taloyhtiössä

Tutustu taloyhtiöiden maailmaan

Uudet palvelut tuovat älyä taloyhtiön lämmitykseen - selkeitä hyötyjä asukkaille

Kiinteistövahti- ja Älykäs lämmönjakokeskus -palvelut tarjoavat työkalut, joilla asuntojen lämpötilat saa kohdilleen, eikä euroja enää häviä ylilämmittämiseen.

Lue artikkeli 

”Latauslaite maksoi taloyhtiöllemme alle 5 000 euroa”

Sähköautoilun suosio kasvaa Suomessakin vauhdilla. Helen on toimittanut sähköautojen latauslaitteita jo usealle tulevaisuuteen katsovalle taloyhtiölle.

Lue artikkeli 

Kolmas otsikko

Kolmas teksti 

5 keinoa nostaa taloyhtiön arvoa

Energiatehokkuuden parantaminen ja sähköauton latauspisteiden tarjoaminen ovat konkreettisia keinoja, joilla voidaan vaikuttaa positiivisesti taloyhtiön arvoon. Lue kaikki vinkkimme oppaastamme 5 keinoa nostaa taloyhtiön arvoa. Voit halutessasi tulostaa esitteen ja välittää sen taloyhtiösi päättäjille.

Lataa esite 

Jaa: