Lämmitystä taloyhtiöille

Lämpöä tarvitaan sekä taloyhtiön asukkaiden että kiinteistön hyvinvoinnin varmistamiseksi. Meillä on tarjolla sekä kaukolämpöä että maalämpöä. Molemmat ovat luotettavia ratkaisuja kaikissa olosuhteissa.

Tutustu Helenin lämmitystarjoamaan

Helen tarjoaa taloyhtiölle monipuolisen ja laajan lämmön tuotevalikoiman, joka sisältää kaukolämmön, maalämmön sekä energiankäyttöä tehostavat ja täydentävät lämmitysratkaisut ja lisäpalvelut.

Lue lisää

Katso myös


Lämmityksen asiakaspalvelu

Pohdituttaako sopimusasiat tai muutostyöt? Me palvelemme kaikissa taloyhtiön lämmitykseen liittyvissä asioissa.

Kaukolämpö taloyhtiössä

Oletko rakentamassa uutta kiinteistöä tai vaihtamassa lämmitysjärjestelmää? Tai haluatko kenties päivittää nykyisen kaukolämpöjärjestelmän energiatehokkuutta tai muuttaa lämmityksen hiilineutraaliksi?

Lue lisää

Katso myös


Kaukolämmön energiatehokkaat lisäpalvelut

Tehosta nykyistä kaukolämpöjärjestelmää ja säästää kustannuksissa, paranna asuinoloja sekä kasvata taloyhtiön ekologisuutta.


Kaukolämmön hinnoittelu

Kun hankit kaukolämmön Heleniltä, voit valita taloyhtiönne tarpeisiin parhaiten sopivan sopimustyypin ja hinnoittelumallin. Vaihtoehtoina ovat Kausihintainen kaukolämpö ja Kiinteähintainen kaukolämpö

Maalämpö taloyhtiössä

Maalämpö on huoletonta lämpöä kokonaispalveluna. Voit hankkia maalämmön joko asunto-osakeyhtiön itse investoimana tai palveluna ilman lainarasitetta.

Lue lisää

Katso myös


Maalämmön lisäpalvelut

Helenin lisäpalvelut, kuten uusiutuvalla energian sähkösopimus sekä etävalvonta ja huoltoturva täydentävät maalämpöratkaisujamme.


Maalämmön hinnoittelu

Tältä sivulta löydät tietoa maalämpöratkaisun hintaan vaikuttavista tekijöistä sekä eri tavoista hankkia maalämpö. Voit hankkia maalämpöratkaisun joko taloyhtiön omaksi tai palveluna kiinteähintaisena kuukausimaksuna.

Energiafiksu taloyhtiö Energiaremontilla

Energiaremontilla hoidat taloyhtiön energia-asiat kerralla kuntoon vaivattomasti. Palvelussa keskitytään etenkin lämmitykseen, uusiutuvaan aurinkosähköön sekä sähköautojen latausratkaisuihin. Pienennä vastiketta, aloita säästäminen taloyhtiössä.

Lue lisää