Energiafiksu taloyhtiö Energiaremontilla

Energiaremontilla hoidat taloyhtiön energia-asiat kerralla kuntoon avaimet käteen -palvelulla. Palvelussa keskitytään etenkin lämmitykseen, uusiutuvaan aurinkosähköön sekä sähköautojen latausratkaisuihin. Energiaremontilla säästät kustannuksissa ja kasvatat taloyhtiön arvoa. Pienennä vastiketta, aloita säästäminen taloyhtiössä.

Lataa opas

Mikä Energiaremontti?

Energiaremontti on Helenin tarjoama avaimet käteen -palvelu, jonka avulla taloyhtiö voi leikata lämmityksen energiakustannuksia, parantaa asumisen mukavuutta, varustautua sähköautojen latauspisteillä sekä hankkia oman aurinkovoimalan. Energiaremontilla taloyhtiö saavuttaa säästöjä sekä kasvattaa ekologisuuttaan.

Helen suosittelee taloyhtiölle sopivinta ja eniten etuja tuovaa kerralla kuntoon -pakettia. Energiaremontti hoituu luotettavasti ja osaavasti Helenin kanssa – meillä on yli 100 vuoden kokemus taloyhtiöiden energia-asioista.

Energiaremontin hyödyt

  • Alenna energiakustannuksia, pienennä hiilijalanjälkeä. Tunnemme taloyhtiösi ja kerromme juuri teille soveltuvat mahdollisuudet lämmitykseen, aurinkovoimaloihin sekä sähköautojen latausratkaisuihin.
  • Säästä aikaa ja vaivaa. Hoida energia-asiat kuntoon yhdellä remontilla ja minimoi muutostöistä aiheutuvat häiriö taloyhtiön asukkaille. Heleniltä saat asiantuntevaa apua projektin läpivientiin kartoituksesta luovutukseen.
  • Kasvata taloyhtiön arvoa. Korjausvelan pienentäminen pitää vastikkeet kurissa tulevaisuudessakin, ja taloyhtiön varustaminen yleistyvän sähköistyvän liikenteen tarpeisiin kohottaa taloyhtiön arvoa.

Energiaremontin ratkaisut

Lämmitys

Selvitämme taloyhtiölle mahdolliset vaihtoehdot ja suosittelemme niistä eniten energiatehokkuutta ja säästöjä tuovaa lämmitysratkaisua. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi vaihtamista maalämpöön tai nykyisen järjestelmän tehostamista poistoilmalämpöpumpulla. Asumisen mukavuus syntyy tasaisista olosuhteista, jotka varmistamme tekemällä osana remonttia patteriverkoston säädön. Lisäksi seuraamme olosuhteita Kiinteistövahti-palvelun avulla.

Sähköautojen latausratkaisut

Energiaremontin yhteydessä kannattaa huomioida sähköautojen latauspistevalmiuden rakentaminen ja latauspisteiden asentaminen. Latausmahdollisuus taloyhtiössä nostaa asuntojen arvoa ja kiinnostusta sekä parantaa asukkaiden tyytyväisyyttä. Helen Lataus -palvelu yhdistettynä Helenin älykkäisiin latauslaiteisiin mahdollistaa lataamisen vain luvan saaneille sekä laskuttamisen suoraan lataajalta automaattisesti. Käyttö on tasavertaista kaikille asukkaille.

Aurinkovoimalat

Taloyhtiön ekologisuutta lisäävät kiinteistön katolle asennettavat, hiilineutraalia sähköä tuottavat aurinkopaneelit. Arvioimme osana laskelmiamme, mikäli auringosta saatava lisäenergia mahdollistaa tavoitellun energialuokan alenemisen saavuttamisen. Aurinkopaneeleista saatavan sähkön voi hyödyntää sekä taloyhtiön että asukkaiden tarpeisiin.

Kilpailukykyinen sähkösopimus

Edullinen vesisähkösopimus taloyhtiöön. Kiinteähintainen Vesisähkö on hyvä valinta – sopimuksen hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan, vaikka sähkön markkinahinta muuttuisi. Vesisähkö on helppo ja huoleton valinta; me hoidamme sähkönmyyjän vaihdon puolestasi.

Energiaremontin hankinnan vaiheet

Yhteydenotto ja tarpeen läpikäynti yhdessä Helenin asiantuntijan kanssa.

Helen toteuttaa taloyhtiön dataan ja energiankäyttöön perustuvan Energiaremonttiselvityksen, johon sisältyvät ratkaisuvaihtoehdot ja alustava tarjous As Oy:n hallitukselle ja isännöitsijälle.

Helen suorittaa kohdekartoituksen taloyhtiössä. Varmistetaan, että suunnitellut muutokset ovat mahdollista toteuttaa.

Kohdekartoituksen perusteella Helen toimittaa tarkemman tarjouksen Energiaremontista. Helenin asiantuntija käy tarjouksen ja sen sisällön läpi taloyhtiön edustajien kanssa.

Taloyhtiö tekee päätöksen Energiaremontin edistämisestä, jonka jälkeen Helen vahvistaa Energiaremontin sisällön ja aikataulun.

As Oy:n yhtiökokous hyväksyy Energiaremontin. Asukasviestintä alkaa.

Helen toteuttaa kaikki sovitut ratkaisut mahdollisimman pienellä häiriöllä asumismukavuuteen.

Helen tarjoaa raportoinnin ratkaisuiden toimivuudesta sekä toteuttaa lämpöratkaisun valvonnan ja huollot sovitun palvelumallin mukaisesti.

Lue lisää Energiaremontista

Mietitkö, miten pääsette alkuun taloyhtiönne Energiaremontissa? Lataa Energiaremontin opas, johon olemme listanneet hankinnan vaiheet ja energiaremontin hyödyt. Esittelemme oppaassa myös erilaisia toteutusvaihtoehtoja ja hintalaskelmia esimerkkien avulla. Voit ottaa oppaan mukaan vaikkapa taloyhtiön kokoukseen.

Lataa ostajan opas

Miksi Helen?

  • Teemme energia-asiat taloyhtiöille helpoksi. Taloyhtiönne voi keskittyä muuhun, kun Helen huolehtii energia-asianne kokonaisvaltaisesti nyt ja tulevaisuudessa.
  • Autamme saavuttamaan säästöjä ja energiatehokkuutta. Suosittelemme juuri teidän taloyhtiöllenne soveltuvia energiaratkaisuja, jotka tuovat säästöjä, lisäävät energiatehokkuutta sekä kasvattavat taloyhtiön arvoa ja ekologisuutta.
  • Myös seuraavat 100 vuotta taloyhtiöiden tukena. Taloyhtiönne saa käyttöönsä Helenin yli 100 vuoden energiaosaamisen sekä vision seuraaville sadalle vuodelle. Helen on vastuullinen energiayhtiö ja tavoitteemme on olla hiilineutraali vuonna 2030.

Tyytyväinen asiakas valitsi maalämmön

Helen toteutti As Oy Lohiterassille kokonaisvaltaisen energiaremontin. Taloyhtiön tavoitteena oli uusia lämmitysjärjestelmä ja ratkaisuksi valikoitui ympäristöystävällinen ja energiatehokas maalämpö.

Taloyhtiölle asennettiin aurinkopaneelit, jotka tuottavat hiilineutraalia sähköä maalämpöratkaisua varten. Ylimääräinen tuotettu sähkö jaetaan hyötykäyttöön taloyhtiön sisällä. Koko energiaremontin tuomilla säästöillä taloyhtiö rahoitti myös piha- ja kattoremontin ilman kokonaisvastikkeen nostamista.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Asiantuntijamme suosittelevat teidän taloyhtiöönne parhaiten sopivan kokonaisuuden. Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

Katso myös


Tutustu Helenin lämmitystarjoamaan

Helen tarjoaa taloyhtiölle monipuolisen ja laajan lämmön tuotevalikoiman, joka sisältää kaukolämmön, maalämmön sekä energiankäyttöä tehostavat ja täydentävät lämmitysratkaisut ja lisäpalvelut. Heleniltä löydät juuri teidän taloyhtiöllenne parhaiten sopivan lämmitysmuodon, joka tuo vakautta ja ennustettavuutta arkeen.


Kaukolämpö taloyhtiössä

Oletko rakentamassa uutta kiinteistöä tai vaihtamassa lämmitysjärjestelmää? Tai haluatko kenties päivittää nykyisen kaukolämpöjärjestelmän energiatehokkuutta tai muuttaa lämmityksen hiilineutraaliksi?


Maalämpö taloyhtiössä

Maalämpö on huoletonta lämpöä kokonaispalveluna. Voit hankkia maalämmön joko asunto-osakeyhtiön itse investoimana tai palveluna ilman lainarasitetta.