Kaukolämmön energiatehokkaat lisäpalvelut

Tehosta nykyistä kaukolämpöjärjestelmää ja säästää kustannuksissa, paranna asuinoloja sekä kasvata taloyhtiön ekologisuutta. Tältä sivulta löydät lisätietoa Helenin energiatehokkuusratkaisuista.

Ota yhteyttä

Energiatehokkuus kannattaa

Energiatehokkuutta parantamalla taloyhtiö voi saavuttaa jopa 10 % säästön lämmityskustannuksissa. Lisäksi turhasta lämmittämisestä luopuminen tai hukkalämmön hyötykäyttö keventää taloyhtiön ympäristökuormaa.

Nykyteknologian ja datan avulla energiansäästön ja sopivien lämpötilojen hallinta on helppoa. Taloyhtiöiden sisäilman olosuhteita voidaan seurata ja näiden tietojen pohjalta huoltoyhtiö voi tehdä säätöjä taloyhtiön lämmitykseen. Näin vältytään esimerkiksi ylilämmittämiseltä.

Näistä merkeistä tunnistat, että taloyhtiö voisi hyötyä lämmityksen energiatehokkuuden parantamisesta:
 

  • Asunnoissa on lämmityskaudella liian kuuma.
  • Kiinteistön kulmahuoneistojen lämpötilat poikkeavat muiden huoneistojen lämpötiloista.
  • Sisälämpötilat vaihtelevat ulkolämpötilojen mukana

Täydennä kaukolämpöä energiatehokkailla ratkaisuilla

20210531_poistoilmalampopumppu_781x414px.jpg

Poistoilmalämpöpumppu

Säästä lämmityskuluissa ja hyödynnä hukkalämpö tehokkaasti kiinteistön ja käyttöveden lämmitykseen poistoilmalämpöpumpun avulla. Poistoilmalämpöpumppu on kustannustehokas keino tehostaa nykyistä kaukolämpöjärjestelmää.

Lue lisää

kotiautomaatio_pekkanen-11_781x414px.jpg

Lämmönjakokeskukset taloyhtiöille

Taloyhtiö voi valita lämmönjakokeskuksen hankinnan avaimet käteen -investointina tai Älykkään lämmönjakokeskuksen palvelumallilla kiinteää kuukausimaksua vastaan. Hoidamme kaiken lämmönjakokeskuksen hankintaan liittyvän suunnittelusta asennukseen ja käytön opastukseen.

Lue lisää

Kaukolämmön lisäpalvelut

26082020_Kiinteistövahti45_781x414px.jpg

Kiinteistövahti

Kiinteistövahdilla takaat tasaiset lämmitysolosuhteet jokaisessa asuinhuoneistossa ja säästät samalla energiaa. Kiinteistövahti tarjoaa dataan pohjautuvaa tietoa huoneistojen lämpötiloista, ilmankosteudesta ja ulkolämpötilasta ja antaa ehdotuksia lämmitysjärjestelmän säätöihin.

Lue lisää

helen_kotikuvaus_2016_niklas_s_781x414px.jpg

Patteriverkoston säätö

Patteriverkoston säädön avulla varmistat lämmityspattereiden toimivuuden ja lämmityksen tasaisen jakautumisen jokaiseen asuntoon ja saat kuriin turhat kustannukset. Tähän lisäpalveluun kuuluvat perussäädön suunnittelu- ja säätötyö sekä verkostossa tarvittavien komponenttien uusiminen.

Lue lisää

Lisätietoa ja apua taloyhtiön päätöksentekoon

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Asiantuntijamme suosittelevat juuri teidän taloyhtiöönne sopivinta lämmitysratkaisua. Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä