Maalämmön lisäpalvelut

Maalämpöjärjestelmän tuomia säästöjä voidaan kasvattaa energiatehokkuuden lisäpalveluilla. Maalämmön yhteydessä suositellaan olosuhteiden seurantaa sekä patteriverkoston säätöä ja tasapainotusta. Tältä sivulta löydät lisätietoa energiatehokkuuden palveluista.

Ota yhteyttä

Energiatehokkuus kannattaa

Energiatehokkuutta parantamalla taloyhtiö voi saavuttaa jopa 10 %:n säästön lämmityskustannuksissa. Luopumalla taloyhtiön tilojen ylilämmityksestä, tasapainottamalla patteriverkoston ja hyödyntämällä hukkalämpöjä taloyhtiö keventää myös ympäristökuormaansa.

Teknologiaa ja dataa hyödyntämällä taloyhtiö voi vaivattomasti säätää asuntojen lämpötiloja ja parantaa taloyhtiön sisäilman olosuhteita. Järjestelmästä saatavan datan avulla saadaan välitöntä tietoa tehtyjen korjausten ja säätöjen vaikutuksista asuinolosuhteisiin sekä energiatehokkuuteen.

Asiantuntevasti suunniteltu ja toteutettu maalämpöratkaisu sekä soveltuvat energiatehokkuuden lisäpalvelut luovat vahvan perustan hyvin hoidetulle taloyhtiölle. Energiatehokas asuminen on koko taloyhtiön etu.

Energiatehokkuuden merkittävimmät hyödyt taloyhtiölle:

  • Pienentää lämmityskustannuksia ja kerryttää selvää säästöä
  • Miellyttävät ja tasaiset olosuhteet
  • Tehostaa asuinmukavuutta ja -tyytyväisyyttä
  • Nostaa taloyhtiön arvoa
  • Vähentää ympäristölle kertyvää kuormaa

Maalämmön lisäpalvelut

20201009_oma_helen_katu_1_781x414px.jpg

Kiinteistövahti

Kiinteistövahdin avulla keräät monipuolista tietoa huoneistojen lämpötiloista ja ilmankosteudesta, joiden perusteella taloyhtiön maalämpöjärjestelmää voidaan ohjata energiatehokkaammin ja asuinmukavuutta lisäten.

Lue lisää

helen_kotikuvaus_2016_niklas_s_781x414px.jpg

Patteriverkoston säätö

Patteriverkoston säädön avulla varmistat lämmityspattereiden toimivuuden ja lämmityksen tasainen jakautumisen jokaiseen asuntoon. Tähän lisäpalveluun kuuluvat perussäädön suunnittelu- ja säätötyö sekä verkostossa tarvittavien komponenttien uusiminen.

Lue lisää

Tutustu Energiaremonttiin ja sen hyötyihin taloyhtiölle

Energiaremontin avulla taloyhtiö voi säästää energiakustannuksissa, parantaa asumisen mukavuutta ja pienentää hiilijalanjälkeään. Energiaremontin avulla taloyhtiö siirtyy kohti uutta energia-aikakautta energiatehokkuutta kasvattavan lämpötuotteen, aurinkovoimalan, sähköautojen latausvalmiuden sekä asuntojen olosuhteita mittaavan Kiinteistövahdin myötä. Helppo kokonaisratkaisu luotettavasti Heleniltä.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä