Tutustu Helenin lämmitystarjoamaan

Helen tarjoaa taloyhtiölle monipuolisen ja laajan lämmön tuotevalikoiman, joka sisältää kaukolämmön, maalämmön sekä energiankäyttöä tehostavat ja täydentävät lämmitysratkaisut ja lisäpalvelut. Heleniltä löydät juuri teidän taloyhtiöllenne parhaiten sopivan lämmitysmuodon, joka tuo vakautta ja ennustettavuutta arkeen.

Kaukolämpö

Kaukolämpö on vakaa, vaivaton ja luotettava lämmitysratkaisu, joka sopii kaikentyyppisille kiinteistöille. Kaukolämmön käyttö on yksinkertaista, laitteiston elinkaari pitkä, eikä se juurikaan vaadi hoitoa. Helenin kaukolämmön toimitusvarmuus on maailman huippua. Kaukolämpö on kestävä valinta lämmittää kaupungissa, ja se toimii luotettavasti myös yhdessä muiden lämmitysmuotojen ja energiatehokkuusratkaisuiden kanssa.

20201006_maalampo_kaupunki_drone_781x414px.jpg

Kiinteähintainen kaukolämpö

Kiinteähintaisen kaukolämmön hintakausien energiahinnat pysyvät muuttumattomina kolmen vuoden ajan. Ennustettava energiahinta helpottaa lämmityskulujen budjetoinnissa. Sopii ennustettavuutta arvostavalle asiakkaalle. Kiinteähintaisen kaukolämmön sopimus on määräaikainen 36 kuukautta. Sopimukseen sisältyy lisäksi kiinteä sopimusvesivirtamaksu.

20210531_poistoilmalampopumppu_full-7_781x414px.jpg

Kausihintainen kaukolämpö

Kausihintaisen kaukolämmön hinta määräytyy asiakkaan kulutuksen mukaan lämmityskauden hintojen pohjalta. Hintakausia on neljä, talvi, kevät, kesä ja syksy, jolloin energiamaksu päivittyy. Sopimukseen sisältyy lisäksi kiinteä sopimusvesivirtamaksu.

Tee kaukolämmöstä hiilineutraalia

Kiertolämpö

Päivitä taloyhtiön lämmitys päästöttömäksi. Kiertolämpö tuotetaan 100 % päästöttömästi hukkalämmöstä. Kiertolämpö on kaukolämmön lisäpalvelu. Normaalien kaukolämmön sopimushintojen päälle tulee Kiertolämmöstä pieni lisämaksu. Kiertolämmöllä olet mukana tukemassa päästöttömän lämmön tuotantoa Helsingissä.

Uusiutuva kaukolämpö

Helppo keino pienentää taloyhtiön hiilijalanjälkeä ja edistää ilmastoneutraalia energiantuotantoa. Uusiutuva kaukolämpö tuotetaan teollisuuden sivutuotteina syntyvistä puupelleteistä. Uusiutuva kaukolämpö on kaukolämmön lisäpalvelu. Normaalien kaukolämmön sopimushintojen päälle tulee Uusiutuvasta kaukolämmöstä pieni lisämaksu.

Täydennä kaukolämpöä energiatehokkailla ratkaisuilla

Poistoilmalämpöpumppu

Säästä lämmityskuluissa ja hyödynnä hukkalämpö tehokkaasti kiinteistön ja käyttöveden lämmitykseen poistoilmalämpöpumpun avulla. Poistoilmalämpöpumppu on kustannustehokas keino tehostaa nykyistä kaukolämpöjärjestelmää.

Lämmönjakokeskukset

Tarjoamme lämmönjakokeskuksia avaimet käteen -investointeina sekä Älykkäitä lämmönjakokeskuksia asennettuna ja ylläpidettynä kiinteää kuukausimaksua vastaan. Älykkään lämmönjakokeskuksen ennakoiva kunnossapito mahdollistaa vikatilanteiden havaitsemisen ja korjaamisen nopeasti.

Kaukolämmön lisäpalvelut

Kiinteistövahti

Kiinteistövahdilla takaat tasaiset lämmitysolosuhteet jokaisessa asuinhuoneistossa ja säästät samalla energiaa. Kiinteistövahti tarjoaa dataan pohjautuvaa tietoa huoneistojen lämpötiloista, ilmankosteudesta ja ulkolämpötilasta ja antaa ehdotuksia lämmitysjärjestelmän säätöihin.

Patteriverkoston säätö

Patteriverkoston säädön avulla varmistat lämmityspattereiden toimivuuden ja lämmityksen tasaisen jakautumisen jokaiseen asuntoon ja saat kuriin turhat kustannukset. Tähän lisäpalveluun kuuluvat perussäädön suunnittelu- ja säätötyö sekä verkostossa tarvittavien komponenttien uusiminen.

Maalämpö

Maalämpö on hintavakaa ja ekologinen lämmitysratkaisu, jota voidaan tuottaa yllättävissäkin paikoissa, joka kaupungin keskustassa. Maalämpö on investointi, joka voidaan maksaa pois nostamatta taloyhtiön kokonaisvastiketta, sillä maasta tuleva lämpöenergia on ilmaista.

20201013_helen_maalampo-57_781x414px.jpg

Oma maalämpö

Saat taloyhtiölle räätälöidyn, oman maalämpöjärjestelmän käyttövalmiina toimituksena. Saat selkeät tiedot hankkeen kokonaiskustannuksista, eri toteutusvaiheista ja aikataulusta – Helen huolehtii sujuvasta toteutuksesta. Oikein mitoitettu ja laadukkaasti toteutettu järjestelmä maksaa itsensä takaisin ja kerryttää taloyhtiölle merkittävää säästöä.

20201006_maalampo_nainen_kallio_kerrostalo_781x414px.jpg

Maalämpö palveluna

Ympäristöystävällinen ja hintavakaa lämpötuote ilman taloyhtiön omaa investointia. Saat taloyhtiölle maalämpöjärjestelmän, jonka toiminnasta me pidämme huolen. Ennakoitavat kustannukset helpottavat taloyhtiön budjetointia, eikä yllättäviä korjauskustannuksia muodostu. Sopimuskauden (20 vuotta) jälkeen taloyhtiö voi valita jatkaako huoletonta palvelua vai lunastaako järjestelmän itselleen yhden kuukauden palvelumaksun hinnalla.

Maalämmön lisäpalvelut

Kiinteistövahti

Kiinteistövahdilla takaat tasaiset lämmitysolosuhteet jokaisessa asuinhuoneistossa ja säästät samalla energiaa. Kiinteistövahti tarjoaa dataan pohjautuvaa tietoa huoneistojen lämpötiloista, ilmankosteudesta ja ulkolämpötilasta ja antaa ehdotuksia lämmitysjärjestelmän säätöihin.

Patteriverkoston säätö

Patteriverkoston säädön avulla varmistat lämmityspattereiden toimivuuden ja lämmityksen tasaisen jakautumisen jokaiseen asuntoon ja saat kuriin turhat kustannukset. Tähän lisäpalveluun kuuluvat perussäädön suunnittelu- ja säätötyö sekä verkostossa tarvittavien komponenttien uusiminen.

Huolto- ja valvontasopimus

Kattava huolto- ja valvontasopimus tuo turvaa ja auttaa mahdollisten vikatilanteiden ennaltaehkäisyssä ja korjaamisessa. Tämä lisäpalvelu sisältää maalämpöratkaisun etävalvonnan, kokonaisvaltaiset vuosihuollot sekä toiminta- ja energiaraportoinnin.

Päästötön sähkösopimus

Tarjoamme uusiutuvalla energialla tuotettua ja alkuperätakuin varmennettua vesisähköä. Sähkösopimus kattaa maalämpöratkaisun käyttämän sähkön lisäksi myös taloyhtiön kiinteistösähkön.

Tutustu energiaremonttiin ja sen hyötyihin taloyhtiölle

Energiaremontin avulla taloyhtiö voi säästää lämmityskustannuksissa, parantaa asumisen mukavuutta ja vähentää päästöjä. Energiaremontin avulla taloyhtiö siirtyy kohti uutta energia-aikakautta energiatehokkuutta kasvattavan lämpötuotteen, aurinkovoimalan, sähköautojen latausvalmiuden sekä päästöttömän sähkösopimuksen myötä. Helppo Avaimet käteen -palvelu luotettavasti Heleniltä.

Lue lisää

Lisätietoa ja apua taloyhtiön päätöksentekoon

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Asiantuntijamme suosittelevat juuri teidän taloyhtiöönne sopivinta lämmitysratkaisua. Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

Katso myös


Kaukolämpö taloyhtiössä

Oletko rakentamassa uutta kiinteistöä tai vaihtamassa lämmitysjärjestelmää? Tai haluatko kenties päivittää nykyisen kaukolämpöjärjestelmän energiatehokkuutta tai muuttaa lämmityksen hiilineutraaliksi?


Maalämpö taloyhtiössä

Maalämpö on huoletonta lämpöä kokonaispalveluna. Voit hankkia maalämmön joko asunto-osakeyhtiön itse investoimana tai palveluna ilman lainarasitetta.


Energiafiksu taloyhtiö Energiaremontilla

Energiaremontilla hoidat taloyhtiön energia-asiat kerralla kuntoon vaivattomasti. Palvelussa keskitytään etenkin lämmitykseen, uusiutuvaan aurinkosähköön sekä sähköautojen latausratkaisuihin. Pienennä vastiketta, aloita säästäminen taloyhtiössä.


Lämmityksen asiakaspalvelu

Pohdituttaako sopimusasiat tai muutostyöt? Me palvelemme kaikissa taloyhtiön lämmitykseen liittyvissä asioissa.