Patteriverkoston perussäätö

Patteriverkoston epätasapaino vaivaa jopa kolmea neljästä Suomen asuinrakennuksesta. Taloyhtiössä lämmityksen epätasapaino on tyypillinen ongelma, joka aiheuttaa muun muassa ylimääräisiä lämmityskustannuksia. Patteriverkoston perussäätö on helppo tapa ratkaista ongelma, varmistaa asuinmukavuus, parantaa taloyhtiön energiatehokkuutta ja säästää rahaa. 

Ota yhteyttä

Perussäädöllä tasaiset lämpötilat koko kiinteistöön

Patteriverkoston perussäädön avulla varmistetaan, että vesi kiertää tasaisesti kaikissa lämmityspattereissa ja lämpö jakautuu tasaisesti jokaiseen asuntoon.  

Palvelu sisältää perussäädön suunnittelun, säätötyön sekä tarvittavien verkoston komponenttien, kuten patteriventtiilien ja termostaattien uusinnan. 

Lisäksi palvelu sisältää olosuhde- ja energiatehokkuuspalvelu Kiinteistövahdin. Kiinteistövahdin avulla on helppo seurata asuntojen lämpötiloja ja säästöjen toteutumista.  

Tarjoamme patteriverkoston perussäädön kätevästi kertamaksulla tai joustavasti kuukausimaksulla.

Milloin patteriverkosto kannattaa säätää?

Suuret erot asuntojen lämpötiloissa, epätasaisesti lämpiävät patterit ja äänet patteriverkostossa kertovat patteriverkoston epätasapainosta. Patteriverkoston perussäätö kannattaa tehdä aina, kun ilmenee merkkejä verkoston epätasapainosta. 

Lisäksi perussäätö kannattaa tehdä talotekniikan uudistamisen, julkisivuremontin ja peruskorjauksen yhteydessä. Säätöä kannattaa harkita erityisesti silloin, kun kunnostetaan patteriverkostoa tai ilmanvaihtoa, uusitaan ikkunoita tai parannetaan eristyksiä. 

Jos epäilet patteriverkoston epätasapainoa, tilaa meiltä ilmainen kartoitus tasapainotustarpeesta. 

Miksi patteriverkoston perussäätö?

Paremmat asuinolosuhteet

  • Tasaisten lämpötilojen ansiosta asuinmukavuus paranee koko kiinteistössä.

Säästöt lämmityskustannuksissa

  • Turhan lämmityksen karsiminen pienentää energiankulutusta ja säästää rahaa

Huolettomuus

  • Palvelun onnistumista ja säästöjen toteutumista valvotaan Kiinteistövahti-palvelulla. 

Hiljaiset patterit

  • Epämiellyttävä lorina ja muut asumisviihtyvyyttä heikentävät äänet putkistoissa poistuvat.

Patteriverkoston perussäätö on helppoa

1. Kartoitus  

Kartoitamme kohteen sekä arvioimme tarvittavat toimenpiteet. Kartoituksessa tarkastamme lämpöjohtopiirustukset, lämpöpatterit, patteriventtiilit, linjaventtiilit ja lämmitysverkon pumppu. Lisäksi tarkastamme ikkunat lämpöhäviölaskentaa varten.  

2. Tarjous  

Kartoituksen jälkeen saat meiltä tarjouksen patteriverkoston perussäädöstä.    

3. SUUNNITTELU  

Kun kartoitus on tehty, yhteistyökumppanimme suunnittelee patteriverkoston perussäädön ja tekee lämpöjohtopiirustukset. Suunnittelussa otetaan huomioon kaikki oleelliset tiedot.

4. PATTERIVERKOSTON PERUSSÄÄTÖ

Toteutamme säätötyön: asetamme venttiilit suunnitteluarvoihin ja määritämme verkoston virtaaman. Tarvittaessa uusimme verkoston komponentit, kuten patteriventtiilija termostaatit.   

5. Takuuajan seuranta  

Patteriverkoston perussäädöllä on kahden vuoden takuu. Säädön onnistumista seurataan Kiinteistövahti-palvelulla. Kiinteistövahti asennetaan kohteeseen ennen patteriverkoston perussäätöä, jotta saadaan tieto huoneistojen lämpötiloista ennen perussäätöä. Palvelun avulla asiakas voi seurata patteriverkoston perussäädön aikaansaamaa lämpötilojen muutosta ja varmistua siitä, että huoneistojen lämpötilat pysyvät enintään yhden asteen päässä kiinteistön keskilämpötilasta.  

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

esim. +358501234567

Katso myös


Taloyhtiön energiatehokas lämmitys

Energiatehokkuutta parantamalla taloyhtiö voi säästää merkittäviä summia rahaa. Tutustu palveluihimme, jotka auttavat hyödyntämään energiaa fiksummin.


Säästä taloyhtiön lämmityskuluissa Kiinteistövahdilla

Kiinteistövahti parantaa asuinmukavuutta, tuo säästöjä lämmityskustannuksissa ja tekee asumisesta ympäristöystävällisempää.


Säästöä älykkäällä lämmönjakokeskuksella

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa valitsemalla taloyhtiöösi älykäs lämmönjakokeskus palveluna.


Poistoilmalämpöpumppu

Jaa: