Maalämpö taloyhtiöille

Maalämpöratkaisu takaa huolettoman lämmityksen. Voit hankkia maalämpöratkaisun joko asunto-osakeyhtiön omaksi tai palveluna ilman lainarasitetta.

Kiinnostuin

Maan mainiota lämpöä kerrostaloon

Tarjoamme taloyhtiöille maalämpöratkaisuja kokonaistoimituksena. Yli 100 vuoden osaamisemme energia-alalta ja kattava tarjontamme mahdollistavat laadukkaan ja kokonaisvaltaisen palvelun.

Toteutamme maalämpöratkaisun aina laadukkailla laitteilla kunkin taloyhtiön tarpeiden mukaisesti, tontin ja rakennusten ominaisuudet huomioiden. Tarjoamme mahdollisuuden säännölliseen raportointiin lämmitysratkaisun toiminnasta sekä energiansäästöstä. 

Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja selkeää, jotta vaihtoehtojen vertailu ja sopivimman ratkaisun löytäminen on taloyhtiölle mahdollisimman helppoa.

Helenin maalämpöratkaisut taloyhtiöille

Voit hankkia järjestelmän taloyhtiön itsensä rahoittamana tai vaihtoehtoisesti kuukausihintaisena palvelumallina.

Lämmitysratkaisu taloyhtiön investoimana

Taloyhtiö saa lämmitysratkaisun käyttövalmiina toimituksena. Saat teknologiariippumatonta palvelua ja selkeän tiedon kokonaiskustannuksista.

  • Tarjoamme jokaiselle kiinteistölle yksilöllisen lämmitysratkaisun.
  • Lisäapalveluna saat lämmitysratkaisun etävalvonnan ja huoltosopimuksen, jotka sisältävät kokonaisvaltaiset vuosihuollot.
  • Meiltä saat lisäksi edullisen sähkösopimuksen sisältäen lämpöpumpun tarvitseman sähkön.
  • Investoinnintakaisinmaksun jälkeen järjestelmä kerryttää puhdasta säästöä.

Lämmitysratkaisu palveluna

Palvelu sisältää lämmitysratkaisun suunnittelun, tarvittavat laitteet ja asennustyöt sekä etävalvonnan, huollon ja ylläpidon sopimuskauden ajan.

  • Kertainvestoinnin sijaan taloyhtiö maksaa lämmitysratkaisusta kiinteää kuukausimaksua.
  • Lämmitysratkaisu säilyy Helenin omaisuutena koko sopimuskauden, jonka aikana huollamme ja ylläpidämme laitteistoa. Helppoa ja vaivatonta.
  • Meiltä saat lisäksi edullisen sähkösopimuksen kiinteistölle sisältäen lämpöpumpun tarvitseman sähkön.
  • Sopimuskauden jälkeen laitteisto siirtyy taloyhtiön omistukseen ja tuottaa puhdasta säästöä. Palvelusopimusta on myös mahdollista jatkaa vieläkin edullisempaan hintaan.
 

As Oy Lohiterassi valitsi maalämmön

Helenin toteutti As Oy Lohiterassille kokonaisvaltaisen energiratkaisun. Lämmitysjärjestelmäksi valikoitui ympäristöystävällinen ja energiatehokas maalämpö, johon taloyhtiö tuottaa sähköä aurinkopaneelien avulla.

Isännöitsijä Markus Eklundin mukaan asukkaat ovat olleet tyytyväisiä projektiin, joka sujui aikataulussa sekä budjetissa.

Lisäpalveluna tarjoamme muun muassa

Myyttejä maalämmöstä

Lataa ilmainen opas 

Jäähtyvätkö maalämpökaivot ennen aikojaan? Meneekö hankintaprosessissa ikä ja hermot?
Lataa opas, josta löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää maalämpöjärjestelmän hankinnasta.

Lataa opas (pdf)

Kaikki energiaratkaisut Heleniltä

Tiesithän, että me Helenillä palvelemme taloyhtiöitä kaikissa energia-asioissa? Oli kyse sitten sähköauton latauspisteistä, aurinkoenergiasta, lämmityksestä, jäähdytyksestä tai edullisesta sähkösopimuksesta, saat kaikki ratkaisut yhdeltä luotettavalta kumppanilta.

Tutustu taloyhtiöiden energiaratkaisuihin

Miten voimme olla avuksi?

Katso myös


Kaukolämpö taloyhtiössä

Kaukolämpö on luotettava lämmitysmuoto niin uusiin kuin vanhoihin kiinteistöihin. Voit valita myös uusiutuvilla energialähteillä tuotetun Uusiutuvan kaukolämmön.


Taloyhtiön energiatehokas lämmitys

Energiatehokkuutta parantamalla taloyhtiö voi säästää merkittäviä summia rahaa. Tutustu palveluihimme, jotka auttavat hyödyntämään energiaa fiksummin.


Lämmitysasiakkaalle

Pohdituttaako sopimusasiat tai muutostyöt? Me palvelemme kaikissa taloyhtiön lämmitykseen liittyvissä asioissa.


Lisäpalvelut maalämpöasiakkaille

Helenin lisäpalvelut, kuten uusiutuvalla energian sähkösopimus sekä etävalvonta ja huoltopalvelu täydentävät maalämpöratkaisujamme.

Jaa: