Maalämpö taloyhtiöille

Maalämpöratkaisu takaa huolettoman lämmityksen. Voit hankkia maalämpöratkaisun joko asunto-osakeyhtiön omaksi tai palveluna ilman lainarasitetta.

Kiinnostuin

Maan mainiota lämpöä kerrostaloon

Tarjoamme taloyhtiöille maalämpöratkaisuja kokonaistoimituksena. Yli 100 vuoden osaamisemme energia-alalta ja kattava tarjontamme mahdollistavat laadukkaan ja kokonaisvaltaisen palvelun.

Toteutamme maalämpöratkaisun aina laadukkailla laitteilla kunkin taloyhtiön tarpeiden mukaisesti, tontin ja rakennusten ominaisuudet huomioiden. Tarjoamme mahdollisuuden säännölliseen toiminta- ja energiaraportointiin, jolla taloyhtiö voi esimerkiksi seurata toteutuneita säästöjä ja saavutettuja päästövähennyksiä. 

Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja selkeää, jotta lämmitysvaihtoehtojen vertailu ja sopivimman ratkaisun löytäminen on taloyhtiölle mahdollisimman helppoa.

Merkittäviä hyötyjä taloyhtiölle​

Maalämpö on hintavakaa ja ennen kaikkea ekologinen lämmitysratkaisu. Rakennusvaiheessa maalämmön investointi on muita lämmitystapoja suurempi, mutta maasta tuleva lämpöenergian on kuitenkin ilmaista. Pidemmässä juoksussa maalämpö maksaakin siihen tehdyn investoinnin takaisin.​

Alentuneet lämmityskustannukset alentavat taloyhtiön hoitovastiketta. Tämä puolestaan kasvattaa kiinteistön arvoa ja edesauttaa huoneistojen jälleenmyyntiä. ​

Maalämpö mahdollistaa myös taloyhtiön viilennyksen. Maaviilennys tai toiselta nimeltään vapaajäähdytys on kustannustehokas tapa lisätä huoneistojen asuinmukavuutta. Vapaajäähdytyksen myötä ylimääräinen lämpöenergia varastoituu takaisin kallioperään, josta se voidaan käyttää uudelleen säiden viilennettyä.

Helenin maalämpöratkaisut taloyhtiöille

Voit hankkia lämmitysratkaisun taloyhtiön rahoittamana tai vaihtoehtoisesti kuukausihintaisena palvelumallina. 

Maalämpö taloyhtiön investoimana

Taloyhtiö saa lämmitysratkaisun käyttövalmiina toimituksena. Saat teknologiariippumatonta palvelua ja selkeän tiedon hankkeen kokonaiskustannuksista.

  • Tarjoamme jokaiselle kiinteistölle yksilöllisen lämmitysratkaisun.
  • Maalämpöjärjestelmä kerryttää taloyhtiölle puhdasta säästöä investoinnin jälkeen.
  • Lisäpalveluna saat maalämmön valvonta- ja huoltopalvelun, joka sisältää lämmitysratkaisun etävalvonnan, kokonaisvaltaiset vuosihuollot sekä toiminta- ja energiaraportoinnin.
  • Meiltä saat taloyhtiölle myös edullisen ja uusiutuvalla energialla tuotetun sähkösopimuksen sisältäen lämpöpumpun tarvitseman sähkön.

Maalämpö palveluna

Palvelu sisältää lämmitysratkaisun suunnittelun, tarvittavat laitteet ja asennustyöt sekä etävalvonnan ja kokonaisvaltaisen ylläpidon koko sopimuskauden ajan.

  • Kertainvestoinnin sijaan taloyhtiö maksaa maalämmöstä kiinteää kuukausimaksua.
  • Lämmitysratkaisu säilyy Helenin omaisuutena koko sopimuskauden, jonka aikana huollamme ja ylläpidämme laitteistoa puolestasi. Helppoa ja vaivatonta.
  • Sopimuskauden jälkeen laitteisto siirtyy taloyhtiön omistukseen. Palvelusopimusta on kuitenkin mahdollista jatkaa vieläkin edullisempaan hintaan.
  • Meiltä saat taloyhtiölle myös edullisen ja uusiutuvalla energialla tuotetun sähkösopimuksen sisältäen lämpöpumpun tarvitseman sähkön.
 

As Oy Lohiterassi valitsi maalämmön

Helenin toteutti As Oy Lohiterassille kokonaisvaltaisen energiaratkaisun. Lämmitysjärjestelmäksi valikoitui ympäristöystävällinen ja energiatehokas maalämpöratkaisu, johon taloyhtiö tuottaa sähköä aurinkopaneelien avulla.

Isännöitsijä Markus Eklundin mukaan asukkaat ovat olleet tyytyväisiä projektiin, joka sujui aikataulussa sekä budjetissa.

Lisäpalveluna tarjoamme muun muassa

Myyttejä maalämmöstä

Lataa ilmainen opas 

Jäähtyvätkö maalämpökaivot ennen aikojaan? Meneekö hankintaprosessissa ikä ja hermot?
Lataa opas, josta löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää maalämpöjärjestelmän hankinnasta.

Lataa opas (pdf)

Kaikki energiaratkaisut Heleniltä

Tiesithän, että me Helenillä palvelemme taloyhtiöitä kaikissa energia-asioissa? Oli kyse sitten sähköauton latauspisteistä, aurinkoenergiasta, lämmityksestä, jäähdytyksestä tai edullisesta sähkösopimuksesta, saat kaikki ratkaisut yhdeltä luotettavalta kumppanilta.

Tutustu taloyhtiöiden energiaratkaisuihin

Miten voimme olla avuksi?

Katso myös


Kaukolämpö taloyhtiössä

Kaukolämpö on luotettava lämmitysmuoto niin uusiin kuin vanhoihin kiinteistöihin. Voit valita myös uusiutuvilla energialähteillä tuotetun Uusiutuvan kaukolämmön.


Taloyhtiön energiatehokas lämmitys

Energiatehokkuutta parantamalla taloyhtiö voi säästää merkittäviä summia rahaa. Tutustu palveluihimme, jotka auttavat hyödyntämään energiaa fiksummin.


Lämmitysasiakkaalle

Pohdituttaako sopimusasiat tai muutostyöt? Me palvelemme kaikissa taloyhtiön lämmitykseen liittyvissä asioissa.


Lisäpalvelut maalämpöasiakkaille

Helenin lisäpalvelut, kuten uusiutuvalla energian sähkösopimus sekä etävalvonta ja huoltopalvelu täydentävät maalämpöratkaisujamme.

Jaa: