Lisäpalvelut maalämpöasiakkaille

Helenin lisäpalvelut, kuten uusiutuvan energian sähkösopimus sekä valvonta- ja huoltopalvelu täydentävät maalämpöratkaisujamme.

Optimoi asiakkuutesi lisäpalveluiden avulla

Lisäpalveluilla taloyhtiö saa kaikki hyödyt maalämpöratkaisusta ja samalla varmistaa, että järjestelmä toimii suunnitellusti koko elinkaaren ajan. Edullinen ja ympäristöystävällinen sähkösopimus varmistaa alhaiset lämmityskustannukset ja pienentää taloyhtiön hiilijalanjälkeä entisestään. Valvonta- ja huoltopalvelu tuo turvaa sekä auttaa mahdollisten vikatilanteiden ennaltaehkäisyssä ja korjaamisessa.

Taloyhtiön sähkösopimus

  • Taloyhtiö saa Heleniltä edullisesti uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä, jonka alkuperä on sertifioitua vesisähköä.
  • Sähkösopimus kattaa taloyhtiön kiinteistösähkön lisäksi myös maalämpöratkaisun käyttämän sähkön.
  • Edullisella sähkösopimuksella taloyhtiö varmistaa matalat lämmityskustannukset.

Valvonta- ja huoltopalvelu

  • Varmistamme maalämpöratkaisun toiminnan ympärivuorokautisella etävalvonnalla.
  • Teemme ratkaisulle kattavat vuosihuollot sekä suosittelemme tarvittavien komponenttien vaihtoa. Komponenttien vaihdot tai muut korjaustoimet suoritetaan erillisveloituksesta.
  • Taloyhtiö saa käyttöönsä toiminta- ja energiaraportin, josta taloyhtiö voi seurata toteutuneita säästöjä ja saavutettuja päästövähennyksiä sekä järjestelmään tehtyjä huoltotoimenpiteitä. 

Tutustu myös

Maalämmön lisäpalvelu auton lataus

Sähköauton latausratkaisut taloyhtiöille

Maalämpöratkaisu vaikuttaa usein kiinteistön sähköliittymään ja sähköpääkeskukseen niitä korottavasti. Muutosten yhteydessä on hyvä tilaisuus varautua myös sähköiseen liikenteeseen. Tarjoamme taloyhtiöllesi sopivimman vaihtoehdon aina yksittäisestä latauspisteestä kaikkien autopaikkojen sähköistämiseen.

Tutustu

Maalämmön lisäpalvelut aurinkopaneelit

Aurinkoenergiaa taloyhtiöön

Hankkimalla taloyhtiöösi oman aurinkovoimalan tuotat osan maalämpöratkaisun tarvitsemasta sähköstä itse. Aurinkovoimalan avulla taloyhtiö pienentää kustannuksia ja ympäristökuormaa, sekä nostaa taloyhtiön arvoa. Saat kaiken tarvittavan yhdeltä luotettavalta kumppanilta.

Tutustu

Maalämmön lisäpalvelut patteriverkoston perussäätö

Patteriverkoston perussäätö

Maalämpöratkaisu toimii tehokkaammin alhaisemmilla patteriverkoston lämpötiloilla. Patteriverkoston perussäädöllä varmistetaan kaikille sopivat olosuhteet sekä parannetaan maalämpöjärjestelmän hyötysuhdetta. Energiatehokkuuden parantuessa taloyhtiö säästää myös rahaa.

Tutustu

Katso myös


Maalämpö taloyhtiöille

Maalämpö on huoletonta lämpöä kokonaispalveluna. Voit hankkia maalämmön joko asunto-osakeyhtiön itse investoimana tai palveluna ilman lainarasitetta.

Jaa: